Live Stream Online "Teo Show" - Editia de marti, 6 octombrie - VIDEO

Autor: Luiza Stama
Actualizat: 06 oct 2020, 13:34
Teo si Bursucu va asteapta si astazi

Teo și Bursucu vin și astăzi la Kanal D, începând cu ora 15:00. Poți urmări emisiunea "Teo Show" și Live Video Online, pe https://www.kanald.ro/live.html.

Teo și Bursucu vor aduce și astăzi zâmbetul pe buzele telespectatorilor, intrând din nou în casele acestora începând cu ora 15:00. La fel ca de fiecare dată, cei doi au pregătit cele mai noi informații, cele mai interesante subiecte, dar și picanterii din showbiz-ul autohton.

Vezi Online Video emisiunea "Teo Show" Live pe Kanal D

"Teo Show" este una dintre cele mai iubite emisiuni de divertisment din România. De luni până vineri, începând cu ora 15:00, cei doi simpatici prezentatori, Teo și Bursucu, vin în fața

fanilor emisiunii cu subiecte de actualitate, din toate domeniile, dar și cu invitați de seamă. 

Și în ediția de astăzi, Teo și Bursucu le-au pregătit telespectatorilor o mulțime de surprize, astfel că, începând de la ora 15:00, distracția va fi asigurată de cei doi prezentatori.

Citeste si: Live Stream Online "Teo Show"- Editia de luni, 5 octombrie- VIDEO

Dacă vrei să urmărești ediția de marti, 6 octombrie 2020, a emisiunii "Teo Show", dar nu ai posibilitatea de a deschide televizorul, atunci trebuie să știi că poți face acest lucru și online, de pe orice dispozitiv. Astfel, emisiunea "Teo Show" poate fi vizionată și online, live pe Kanal D, accesând  https://www.kanald.ro/live.html.

Editia Teo Show din 6 octombrie, Teo si Bursucu va intampina cu momente de inedite, distractie si buna dispozitie, dar si invitati de seama!

Astazi, Lidia Buble si Cornel Ilie de la Vunk dau extemporal la muzica, in direct, la Teo Show! Isi mai aduc aminte cantaretii de toate piesele lor?

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Laurette s-a apucat serios de muzica si lanseaza o piesa noua! Vezi cum arata noul videoclip si despre ce canta frumoasa creola. "Ghiceste sau ingheata"

Muzica este la putere, asa ca astazi, la Teo Show vei vedea doi invitati care iti vor incanta sufletul si urechile: Gabriel Caras si Gabriel Dorobantu, intr-un duet surprinzator.

 

Citeste si: Live Stream Online "Teo Show"- Editia de joi, 1 octombrie- VIDEO

  

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.