Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de marți, 9 februarie 2021- VIDEO

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 09 feb 2021, 15:18
Teo Trandafir și Bursucu

O nouă ediție a emisiunii „Teo Show” începe la Kanal D, de la ora 15:00. Poți urmări emisiunea de astăzi și Live Video Online, pe https://www.kanald.ro/live.html.

Teo Trandafir și Bursucu, unii dintre cei mai îndrăgiți prezentatori TV din România, te așteaptă cu o nouă ediție interesantă a Teo Show astăzi, de la ora 15:00.

Teo și Bursucu au invitați speciali și surprize pentru telespectatori, așa că nu ratați Teo Show astăzi!

Vezi Online Video emisiunea „Teo Show” Live pe Kanal D

Printre vedetele pe care le vom putea vedea astăzi la Teo Show se numără Mihai Mitoșeru, Țibulcă și Orlando și cunoscutul cântăreț de manele Vali Vijelie, care a fost în Zanzibar, unde i-a încântat pe

turiști și pe localnici.

Teo Show este unul dintre cele mai îndrăgite emisiuni de divertisment de la noi, nu de puține rânduri show-ul fiind lider absolut de piață pe tronsonul său orar.

Teo Show are un format special din care nu lipsesc momentele de divertisment de calitate, dar nici informațiile utile.

Emisiunea „Teo Show” face parte din  programul TV  al postului Kanal D și poate fi urmărită de luni până vineri, de la 15:00 la 17:00.

Show-ul de divertisment aduce în atenția celor de acasă cele mai interesante subiecte, dar și picanterii din viața vedetelor care fac parte din showbizul autohton.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dacă îți dorești să urmărești emisiunea, dar nu poți face acest lucru la TV, trebuie să știi că o poți urmări și online, live video pe site-ul Kanal D. Trebuie doar să accesezi  https://www.kanald.ro/live.html   de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă și poți vedea Teo Show, dar și celelalte emisiuni și seriale pe care le transmite Kanal D.

Teo Trandafir și Bursucu, prieteni în afara show-ului!

Teo Trandafir și Bursucu nu sunt numai doi profesioniști, care se completează perfect pe micul ecran, ci au și o relație deosebită, de prietenie în afara televiziunii.

Bursucu recunoștea că a învățat foarte multe de la Teo Trandafir, care are o experiență de aproape trei decenii în televiziune.

Meseria nu se învață, se fură, așa se spune. Unde am avut de aflat răspunsuri, am adresat întrebări, unde am putut să prind din zbor, am prins.

De la Teo am învățat foarte multe. Cum să stau la cadru, când trebuie să vorbesc și când să tac, cum să adresez întrebări. Cel mai important lucru și sfat primit de la Teo a fost să nu intru cu bocancii în viața unui om, pentru că nici mie nu mi-ar plăcea să intre cineva cu bocancii în viața mea. Dacă omul dorește să vorbească, va vorbi, dacă nu, e bine să nu insiști ”, declara Bursucu.

Citeste si: Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de luni, 8 februarie 2021- VIDEO