Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de miercuri, 10 februarie 2021 - VIDEO

Autor: Andrei Ionescu
Teo Trandafir și Bursucu

O nouă ediție a emisiunii „Teo Show” începe astăzi la Kanal D, de la ora 15:00. Poți urmări emisiunea și Live Video Online, pe https://www.kanald.ro/live.html.

Teo Trandafir și Bursucu vă așteaptă cu noi invitați speciali astăzi, de la ora 15:00, la îndrăgita emisiune Teo Show, difuzată de Kanal D.

Printre vedetele pe care le vom urmări astăzi, la Teo Show, se numără cântăreața Maria Dragomiroiu, Theo Rose și Alexandra Ungureanu. Totodată, deja celebrul doctor Ovidiu Peneș ne va da diferite sfaturi legate de sănătate.

Vezi Online Video emisiunea „Teo Show” Live pe Kanal D

Teo Show este una dintre cele mai îndrăgite emisiuni de divertisment de la noi din țară, de mai multe ori fiind lider absolut de piață.

Teo Show are un format special, care îmbină divertismentul cu informațiile utile. Pe lângă distracție, la Teo Show aflăm și informații importante atât din zona mondenă, cât și din alte domenii.

Emisiunea „Teo Show” face parte din   programul TV   al postului Kanal D și poate fi urmărită de luni până vineri, de la 15:00 la 17:00.

Show-ul de divertisment aduce în atenția celor de acasă cele mai interesante subiecte, dar și picanterii din viața vedetelor care fac parte din showbizul autohton.

Dacă îți dorești să urmărești emisiunea, dar nu poți face acest lucru la TV, trebuie să știi că o poți urmări și online, live video pe site-ul Kanal D. Trebuie doar să accesezi   https://www.kanald.ro/live.html    de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă și poți vedea Teo Show, dar și celelalte emisiuni și seriale pe care le transmite Kanal D.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Maria Dragomirou se plânge de pensia primită

Maria Dragomiroiu are 65 de ani.

Celebra cântăreață se plângea de pensia infimă pe care o primește de la statul român.

„Am 1.200 lei. Cam cum aș putea să trăiesc eu? Eu, care am dăruit atâta bucurie oamenilor care îmi ascultă cântecele? Cum să trăiesc cu 1.200 de lei? Nu pot renunța la cântat, depind de el din punct de vedere financiar. Am nevoie să trăiesc, totul trece prin stomac. Nu suntem plătiți ca artiștii din afară care își permit să se retragă la un moment dat”, declara Maria Dragomiroiu.

Colega ei de breaslă, Elena Merișoreanu, spunea, însă, că Maria Dragomiroiu nu are de ce să se plângă de pensie fiindcă nu a fost angajată la niciun ansamblu. Elena Merișoreanu avea o pensie de 2.000 de lei.

“Nu poți să spui că ai pensie mică dacă nu ai fost angajată la un ansamblu. Eu de la 16 ani am fost angajată. Nu știu ca ea să fie angajată la vreun ansamblu în București.

Eu am peste 30 de ani de muncă la «Rapsodia Română». Noi aveam turnee grele. Când ieșeam de pe scenă, ieșeam cu bruma la gură. Nu trebuie să ne văităm, că nu e cazul”, declara Elena Merișoreanu la TV.

Citeste si: Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de marți, 9 februarie 2021- VIDEO