Live Stream Online "Teo Show"- Ediția de miercuri, 11 noiembrie - VIDEO Teo și Bursucu te așteaptă cu invitați speciali!

Autor: Andrei Ionescu
Teo Trandafir și Bursucu

O nouă ediție "Teo Show" începe miercuri pe Kanal D, de la ora 15:00. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe https://www.kanald.ro/live.html.

După ce ieri, la emisiunea Teo Show de la Kanal D, am văzut-o pe Karmen Minune, fiica lui Adi Minune, Teo și Bursucu vă așteaptă astăzi cu alți invitați speciali.

Vezi Online Video emisiunea "Teo Show" Live pe Kanal D

Îi vom vedea astăzi pe Silvia Chifiriuc și pe Petre Roman, fostul premier al României, pe Dan Cruceru împreună cu superba lui familie, pe deja celebrul doctor Ovidiu Peneș și, nu în ultimul rând pe Berna și pe Bianca Comănici, cunoscutele concurente de la Puterea dragostei.

Silvia Chifiriuc și fostul premier al României Petre Roman trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 11 ani. Cei doi au împreună un băiețel. 

Diferența de vârstă nu a stat în calea iubirii lor, Petre Roman având 73 de ani, iar Silvia Chifiriuc 48.

"Din momentul în care el a venit în viața noastră și am devenit mămică, pentru mine s-a schimbat totul.

Așa ceva frumos nici nu îmi imaginam. Așa o mare bucurie pe care ne-a dat-o Dumnezeu", mărturisea Silvia Chifiric.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ea a dezvăluit și că, în ciuda diferenței de vârstă, Petre Roman i-a spus că vor face un copil împreună. "Tu tot o să faci un copil cu mine. A fost prima dată când am auzit asta și m-a impresionat", mai dezvăluia ea.

Berna și Bianca s-au împăcat!

Berna și Bianca Comănici au fost prietene bune în emisiunea Puterea dragostei, apoi s-au certat, chiar în timpul show-ului.

Cele două au revenit la sentimente mai bune una față de cealaltă odată cu încheierea sezonului 2, pe care Bianca l-a câștigat, la fel ca pe primul.

În emisiunea de astăzi publicul care le îndrăgește va avea ocazia să le vadă pe cele două la Teo Show.

Dacă nu ești acasă, în fața televizorului, de la ora 15:00,  poți urmări emisiunea "Teo Show" și online. Trebuie doar să accesezi  https://www.kanald.ro/live.html  de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, emisiunea fiind difuzată live video pe Kanal D.

Citeste si: Live Stream Online "Teo Show"- Ediția de luni, 9 noiembrie- VIDEO Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, prima apariție după presupusa bătaie!

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, joi, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.