Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de miercuri, 12 mai 2021 - VIDEO

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 24 iul 2022, 19:30
Teo Trandafir și Bursucu

Teo Show va fi difuzată astăzi, de la ora 15:00, la Kanal D. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.

Teo Trandafir și Bursucu vă așteaptă de la ora 15:00 la Teo Show, cu invitați speciali și numeroase surprize.

Printre vedetele pe care le vom vedea astăzi la Teo Show se numără Jean de la Craiova, Ana Maria Oprișan, alături de soțul ei, Liviu Guță (care va intra prin Skype alături de soția lui, Roxana) și mulți alții.

Vezi Online Video emisiunea „Teo Show” Live pe Kanal D

La rubrica Tabu invitata este Marcela Fota, iar doctorul Ovidiu Peneș va avea pentru noi mai multe sfaturi despre cum să ne menținem sănătoși.

Teo și Bursucu au pregătit pentru dumneavoastră o surpriză mare. Îi vom vedea pe Jador, Cătălin Moroșanu și Lino Golden și vom afla ce pun aceștia la cale în următoarea perioadă.

Jador și Cătălin Moroșanu au fost concurenți la Survivor România 2021, ambii făcând parte din echipa Faimoșilor.

Atât cântărețul, cât și luptătorul de K1 au părăsit competiția.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Teo Show, una dintre cele mai urmărite emisiuni din România

Show-ul de divertisment Teo Show este una dintre cele mai îndrăgite și emisiuni din România.

Prezentată de Teo Trandafir și Bursucu Adrian Cristea, Teo Show a ajuns la cel de al optulea sezon la Kanal D. Prima ediție a avut loc pe 9 septembrie 2013.

Deseori emisiunea este lider absolut de audiență pe tronsonul ei orar, așa cum s-a întâmplat și cu ediția din 4 mai, când a fost a treia zi de Paști.

Teo Show a obținut atunci un rating de 3,8% și 16,9% cotă de piață la nivelul întregii țări, 2,1% puncte de rating și 15,8% cotă de piață în rândul publicului comercial și 3,2% puncte de rating și 14,0% cotă de piață în rândul publicului de la orașe, conform Kantar Media România.

Minutul de aur, înregistrat la 15:01, a adunat în fața micilor ecrane 678.000 de telespectatori. În medie, în fiecare minut al difuzării, show-ul a fost urmărit pe 4 mai, în intervalul mai sus menționat, de 879.000

de telespectatori din întreaga țară.  

Emisiunea „Teo Show” face parte din  programul TV   al postului Kanal D și poate fi urmărită de luni până vineri, de la 15:00 la 17:00. Teo Show este transmisă și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro. Dacă dorești să urmărești emisiunea online, tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi  https://www.kanald.ro/live.html  de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă atunci când aceasta este difuzată la TV, la postul Kanal D.

Citeste si: Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de marți, 11 mai 2021- VIDEO

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.