Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de miercuri, 14 aprilie 2021 - VIDEO

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 23 iul 2022, 19:20
Teo Trandafir și Bursucu

Emisiunea Teo Show de miercuri, 14 aprilie 2021 se anunță foarte interesantă. Urmăriți Teo Show și Live Video Online, pe kanald.ro.

Printre cei pe care îi vom vedea astăzi la Teo Show se numără Alexandra Stan, cântăreață și fostă concurentă la Survivor România 2021, Andreea Tonciu, alături de sora ei, Iuliana Beregoi, cunoscutul și apreciatul luptător român Benny Adegbuyi, Elena Ionescu și medicul Ovidiu Peneș.

La rubrica Tabu invitatul de astăzi este Vărul Săndel, umoristul.

Vezi Online Video emisiunea „Teo Show” Live pe Kanal D

Vărul Săndel va îmbina, ca de fiecare dată, dezvăluirile cu glumele.

Vom afla ce a mai făcut și Elena Ionescu după ce a câștigat sezonul trecut Survivor România.

Având în vedere că pandemia de Covid-19 i-a afectat foarte tare pe artiști, iar Elena Ionescu nu a mai putut cânta, ea dezvăluia că se gândește la altceva în această perioadă.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Trebuie să facem ceva și să gândim o afacere pe termen lung, că să știm că avem o activitate care să ne reprezinte. Vremurile astea sunt din ce în ce mai grele. M-am gândit la mai multe chestii, ce fac oamenii pe vremea asta. Mă gândeam la cărți personalizate, cu povestea fiecărui copil. Fiecare copil e personajul cărții și în jurul lui creăm povestea lui, iar când va crește va vedea cărticica cu el.

Posibil să o și coloreze, să-și facă singur personajul. Rămâne cu o amintire frumoasă. Trebuie tipărită, trebuie să scrie cineva, altcineva să se gândesacă la o grafică frumoasă”, a spus Elena Ionescu într-o emisiune TV.

Teo Show, una dintre cele mai îndrăgite emisiuni de divertisment

Teo Show este o emisiune foarte îndrăgită de români, care a ajuns la cel de al optulea sezon.

Urmărită zilnic de sute de mii de telespectatori, Teo Show a fost de multe ori lider absolut de audiență.

Cei doi prezentatori, Teo Trandafir și Bursucu, sunt foarte îndrăgiți de români. Teo Trandafir are o experiență de circa trei decenii în televiziune. Bursucu Adrian Cristea, și el foarte talentat, este la origine coregraf.

Emisiunea Teo Show face parte din   programul TV   al postului Kanal D și este difuzată de luni până vineri între orele 15:00 și 17:00.

Dacă vrei să urmărești emisiunea Live Video Online tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi pagina   https://www.kanald.ro/live.html   și să te bucuri de unul dintre cele mai îndrăgite show-uri de divertisment din România.

Citeste si: Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de marți, 13 aprilie 2021- VIDEO

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.