Live Stream Online "Teo Show"- Ediția de miercuri, 14 octombrie - VIDEO

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 14 oct 2020, 13:00
Teo și Bursucu, prezentatorii emisiunii Teo Show
Sursa: Facebook

Începe o nouă ediție a emisiunii "Teo Show", de la ora 15:00, la Kanal D. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe https://www.kanald.ro/live.html.

Este mijlocul săptămânii, însă Teo și Bursucu au pregătit o ediție "Teo Show" specială și astăzi, emisiune care îi va ajuta pe cei ce o vor urmări să se relaxeze și să uite de problemele de zi cu zi. De luni până vineri, de la ora 15:00, cei doi prezentatori sunt prezenți în fața publicului cu subiecte interesante. 

Vezi Online Video emisiunea "Teo Show" Live pe Kanal D

Fiecare după-amiază este mai plăcută atunci când este petrecută în compania carismaticilor Teo și Bursucu. Umorul lor și invitații de seamă care li se alătură în fiecare zi sunt detaliile care fac ca emisiunea "Teo Show" să fie una iubită de public și urmărită într-un număr foarte mare.

Dacă nu vrei să ratezi ediția de astăzi a emisiunii "Teo Show", asigură-te că ai la îndemână telefonul mobil, laptopul sau tableta.

Emisiunea prezentată de Teo și Bursucu este difuzată atât la tv, cât și online, live pe Kanal D, accesând  https://www.kanald.ro/live.html.

Cine vine astăzi la "Teo Show"? Teo și Bursucu au pregătit cele mai interesante subiecte

Distracția este la cote maxime și astăzi la "Teo Show". Teo și Bursucu vin în fața publicului cu cele mai interesante subiecte și cu informații picante din showbizul autohton.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În ediția "Teo Show", difuzată astăzi la Kanal D, începând cu ora 15:00, cei care se vor afla în fața televizoarelor, dar și cei care vor alege să urmărească emisiunea online îi vor putea vedea pe Axinte și pe soția acestuia, Carmen, care vor face

dezvăluiri despre povestea lor de iubire, împărtășindu-le celor de acasă secretul unei relații care durează de ani buni.

Monica Davidescu vine și ea la "Teo Show", direct de pe scena teatrului, și va fi însoțită de colegii ei, aceștia aducând în fața publicului o poveste fascinantă.

Tot astăzi, Mario Fresh vine și își spune povestea, la "Teo Show". Aflat la volanul unui bolid de lux, artistul va da dovadă de sinceritate și va aborda chiar și cele mai delicate subiecte. 

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.