Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de miercuri, 17 februarie 2021- VIDEO. Parintii lui Jador vorbesc pentru prima data la TV despre fata care l-a facut sa planga pe Faimos!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 18 feb 2021, 11:13
Teo si Bursucu, cei doi prezentatori ai emisiunii Teo Show

De la ora 15:00 începe o nouă ediție a emisiunii „Teo Show”, ce poate fi urmarita și Live Video Online, pe https://www.kanald.ro/live.html.

Teo Trandafir și Bursucu, gazdele emisiunii „Teo Show”, va aduc in fiecare zi de luni pana vineri, de la ora 15:00, multa bună dispoziție, stiri mondene, zambete, muzica de calitate si voie buna.

Cei doi indragiti prezentatori reusesc in fiecare zi sa ofere telespectatorilor o imbinare perfecta de informatii serioase din lumea mondena dar si din multe alte domenii, cu momentele amuzante, asa incat fiecare ediție a emisiunii „Teo Show” este un melanj interesant de trăiri, emotii si divertisment de calitate.

Ce puteti urmari in ediția „Teo Show” de miercuri, 17 februarie 2021?

Vezi Online Video emisiunea „Teo Show” Live pe Kanal D

„Teo Show” este un format de televiziune ce pune accent pe divertisment si care se bucură de un real succes, iar acest lucru este dovedit de numărul mare de telespectatori care decid să își petreacă după-amiezile în compania celor doi prezentatori.

Teo Trandafir și Bursucu au reusit prin daruirea pentru profesia lor sa atraga multi fani ai emisiunii Teo Show si sunt extrem de iubiti pentru felul lor de a fi.

Indragita emisiune „Teo Show” este difuzată de luni până vineri la Kanal D, in intervalul 15:00 la 17:00. Astfel, timp de două ore, cei de acasă pot afla informații importante din diferite domenii, de la specialisti in sănătate și frumusete, dar și stiri inedite din viața vedetelor autohtone.

Aveti posibilitatea de a urmări emisiunea „Teo Show” atât la TV, aceasta făcând parte din programul TV al postului Kanal D, dar și online, live video pe site-ul Kanal D, accesand pagina oficiala de LIVE STREAM de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă.

Iată ce subiecte au pregătit pentru fanii emisiunii „Teo Show” si ce invitati de seama vor fi prezenti in platou!

Invitatii si subiectele emisiunii „Teo Show” sunt alese ținând cont de preferințele publicului, astfel că Teo Trandafir și Bursucu se concentrează să aducă în fața telespectatorilor personalități de seamă și vedete.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Editia de miercuri, 17 februarie a emisiunii "Teo Show" se anunta una cu adevarat de senzatie, avand in vedere ca Teo si Bursucu, gazdele emisiunii, au invitati de seama in platou si multe subiecte incitante din showbiz-ul romanesc.

Parintii lui Jador vorbesc pentru prima data la TV despre fata care l-a facut sa planga pe Faimos! Ce parere au mama si tatal artistului despre o posibila nunta a lui Jador? Confesiunea parintilor in exclusivitate, in direct, la Teo Show!

V-ati intrebat vreodata cum este celebrul Daniel Buzdugan in sanul familiei? Indragitul prezentator vorbeste despre subiectele tabu din viata lui, astazi, de la ora 15:00!

Citeste si: Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de marți, 16 februarie 2021- VIDEO. Alin Oprea o prezinta pe iubita lui, Medana!

Citeste si: Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de luni, 15 februarie 2021- VIDEO. Bianca Dragusanu face acuzatii socante!

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.