Live Stream online Teo Show - editia de miercuri, 2 septembrie - VIDEO

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 sep 2020, 13:58
Teo si Bursucu va asteapta si astazi, 2 septembrie, cu o editie inedita Teo Show

Teo Trandafir si Bursucu vin si astazi, 2 septembrie, cu o noua editie "Teo Show", cu multe subiecte inedite, distractie si invitati ce seama incepand cu ora 15:00, la Kanal D.

Teo Trandafir si Bursucu au revenit saptamana trecuta in forta pe micile ecrane cu un nou sezon, la fel de plini de energie si pusi pe glume pentru a va face dupa-amiezele mai fericite.

Vezi online video emisiunea Teo Show pe Kanal D

Noul sezon al emisiunii "Teo Show", care este difuzata de luni pana vineri, de la ora 15:00, a fost asteptat cu nerabdare de public.

Teo si Bursucu si-au incarcat bateriile in vacanta si sunt pregatiti pentru noi momente de senzatie alaturi de invitatii lor din platou, dar si de noi provocari de lansat vedetelor.

Astazi, Teo Trandafir si Bursucu va asteapta cu multe subiecte de senzatie si invitati de seama!

Editia Teo Show din 2 septembrie, Teo si Bursucu va asteapta cu momente de senzatie

In editia de astazi Teo Show, cei doi prezentatori va asteapta cu invitati de seama.

Iata cine sunt cei care vor veni in platou cu povesti inedite si ce subiecte savuroase veti putea urmari in editia de astazi:

La rubrica, Test de vedeta, What’s UP face dezvaluiri incredibile despre cea mai dificila perioada din viata lui.

De la munca in depozit in paradisul milionarilor! Raluca si Denisa Tanase au avut o vara incendiara. Celebrele surori au descoperit cum se fac milioanele? Raluca si Denisa dau cartile pe fata, astazi, in exclusivitate, la Teo Show.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Grila de toamna Kanal D - Un carusel al emotiilor, umorului, povestilor de viata inspirationale si al informatiilor pertinente si relevante

Citeste si: Live Stream online Teo Show- editia de luni, 31 august- VIDEO

Adina Postelnicu, de la agonie la extaz! Artista a lasat garda jos si a vorbit pentru prima data despre subiectele tabu din viata ei!

Nu pierdeti o noua editie "Teo Show", astazi, 2 septembrie, de la ora 15:00, cand Teo si Bursucu va asteapta cu invitati si subiecte savuroase! Puteti urmari indragita emisiune de divertisment in direct pe Kanal D, dar si online, accesand pagina Kanal D de Live Stream: