Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de miercuri, 23 iunie 2021 - VIDEO. Ce invitați vor trece pragul emisiunii?

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 23 iun 2021, 15:13
Teo și Bursucu le aduc telespectatorilor cele mai interesante subiecte.

O nouă ediție senzațională Teo Show începe la ora 15:00. Urmărește Teo Show și Live Video Online, pe kanald.ro.

Emisiunea "Teo Show" începe la ora 15:00 , iar telespectatorii pot urmari o nouă ediție plină de haz, dar și picanterii din viețile vedetelor din România. Teo și Bursucu vă așteaptă cu subiecte noi și foarte interesante, pe Kanal D sau  LIVE VIDEO Online.

Citeste si: Cosmin Stanciu, despre relatia indestructibila cu Zanni! La inceput s-au urat, insa acum sunt mai ceva ca fratii: "El stie ce sa spuna, cum sa spuna, cand sa spuna..."

Vezi Online Video emisiunea "Teo Show" Live pe Kanal D

Emisiunea „Teo Show” face parte din    programul TV    al postului Kanal D și poate fi urmărită de luni până vineri, de la 15:00 la 17:00. Emisiunea le adce telespectatorilor cele mai interesante subiecte, dar și picanterii din viața vedetelor care fac parte din showbizul autohton.

Dacă nu ești în fața televizorului și îți dorești să nu pierzi nicio ediție a emisiunii Teo Show, trebuie să știi că o poți urmări și online, live video pe site-ul Kanal D.

Trebuie doar să accesezi    https://www.kanald.ro/live.html   de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă și poți vedea Teo Show, dar și celelalte emisiuni și seriale pe care le transmite Kanal D.

Ce invitați au astăzi Teo și Bursucu?

De luni până vineri, Teo și Bursucu aduc entuziasmul în casele voastre, cu mult haz, invitați cu povești inedite, muzică bună, făcând după-amiezile mai frumoase. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Teo Show" este una dintre cele mai distractive emisiuni din România, iar Teo și Bursucu au grijă ca aceasta să rămână în continuare în topul preferințelor celor de acasă.

Cei doi prezentatori au în fiecare zi subiecte noi, originale, de actualitate, din toate domeniile, dar și invitați de seamă. 

Citeste si: Stefan Ciuculescu a izbucnit in lacrimi in direct! Ce dezvaluire a facut despre Elena Marin: "Nu ma asteptam niciodata din partea ei sa spuna acest lucru!"

Lista de invitați a fost deja stabilită de Teo și Bursucu, astfel că cei care vor urmări emisiunea de astăzi vor afla multe lucruri inedite despre vedetele de la noi.

Nu pierdeți o nouă ediție spectaculoasă "Teo Show", începând de la ora 15:00, ce va debuta în forță, cu mulți invitați surpriză și cu Teo Trandafir și Bursucu, gazdele celei mai îndrăgite emisiuni de divertisment, care poate fi urmarită și online, accesând pagina Kanal D de  Live Stream.