Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de miercuri, 24 martie 2021 - VIDEO Laurette vine la rubrica Taboo!

Author: Andrei Ionescu
Actualizat: 24 mar 2021, 13:00
Laurette vine la rubrica Taboo
Sursa: captura video Kanal D

O nouă ediție foarte interesantă a emisiunii Teo Show este difuzată astăzi, de la ora 15:00. Urmărește Teo Show și Live Video Online, pe kanald.ro.

Teo Trandafir și Bursucu au pregătit și astăzi pentru dumneavoastră, ca de fiecare dată, subiecte interesante și invitați speciali.

La rubrica Taboo o vom vedea pe provocatoarea Laurette, una dintre cele mai cunoscute vedete din showbizul românesc.

Vezi Online Video emisiunea „Teo Show” Live pe Kanal D

Îi vom mai vedea astăzi, la Teo Show, pe Bianca Rus și Ciprian Silași, pe Alin și Musty de la Survivor România 2021, pe doctorul Ovidiu Peneș și pe Ilinca Vandici și Maurice Munteanu.

Ilinca Vandici este prezentatoarea emisiunii "Bravo, ai stil", în timp ce Maurice Munteanu este jurat al emisiunii.

Ultimul sezon "Bravo, ai stil" a fost unul destinat celebrităților. Emisiunea s-a numit "Bravo, ai stil! Celebrities" și a fost câștigată de către cântăreața Alexandra Ungureanu, care a demonstrat că are nu numai voce, dar și talent vestimentar, combinând hainele cu multă pricepere.

Vom asculta, ca de fiecare dată, și piese muzicale foarte plăcute.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Ciprian Silași, un cântăreț căruia îi place sportul

Ciprian Silași este un îndrăgit interpret de muzică populară. Silași a participat la emisiunea-concurs Exatlon, făcând parte din echipa Războinicilor.

Silași a intrat în mai multe clinciuri cu Giani Kiriță, antrenorul Faimoșilor în al doilea sezon Exatlon. Fostul fotbalist dinamovist a recunoscut, după încheierea sezonului, că l-a simpatizat pe Silași, în ciuda discuțiilor lor în contradictoriu din emisiune.

Giani Kiriță îi spunea "Lăutarul" lui Silași, datorită meseriei acestuia, dar cu simpatie. Silași nu era deloc intimidat de Giani Kiriță, dându-i mereu replica.

"Tu eşti cu lăutăria, ştii ce zic. Te plăteşte fratele tău să-mi cânţi la botez?", i-a spus Giani Kiriță la un moment dat lui Ciprian Silași, cântărețul dându-i imediat replica:  "Nu-i problemă, bani să ai!".

Emisiunea Teo Show a ajuns la optulea sezon. Făcând parte din programul TV al postului Kanal D, emisiunea de divertisment Teo Show este transmisă de luni până vineri, la ora 15:00.

Dacă vrei să urmărești Teo Show Live Video Online, tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi adresa  https://www.kanald.ro/live.html  și să te bucuri de show-ul prezentat de Teo Trandafir și Bursucu Adrian Cristea, ce adună zilnic în fața micului ecran sute de mii de telespectatori, ba chiar, uneori, peste un milion.

Citeste si: Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de marți, 23 martie 2021- VIDEO

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.