Live Stream Online "Teo Show"- Ediția de miercuri, 25 noiembrie- VIDEO. O vedetă din România își anunță plecare în S.U.A

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 14 dec 2020, 12:42
Teo și Bursucu le aduc telespectatorilor cele mai interesante subiecte

De luni pana vineri, incepand cu ora 15:00, Teo si Bursucu intra in casele telespectatorilor Kanal D. O nouă editie "Teo Show" poate fi urmarita si Live Video Online, pe https://www.kanald.ro/live.html.

Teo si Bursucu va dau intalnire cu divertismentul de calitate, de luni pana vineri, de la ora 15:00, la Kanal D. Cei doi simpatici prezentatori le aduc telespectatorilor cele mai interesante subiecte.

Vezi Online Video emisiunea "Teo Show" Live pe Kanal D

Teo și Burucu aduc optimismul in casele voastre, cu mult umor, invitati cu povesti inedite, muzica buna, facand dupa-amiezile mai frumoase.

Zilnic, de luni pana vineri, de la 15:00, Teo si Bursucu isi dau intalnire, in direct, cu voi, si fac ce stiu mai bine: haz de necaz, sa glumeasca si sa va ofere o permanenta stare de bine.

Indragita emisiune "Teo Show" poate fi urmarita incepând cu ora 15:00, la Kanal D, sau online de pe tabletă, telefonul mobil sau laptop,  accesand pagina de LIVE STREAM.

Editia Teo Show din 25 noiembrie- Teo si Bursucu va intampina cu momente de inedite, distractie si buna dispozitie, dar si invitati de seama!

Teo și Bursucu te așteaptă cu o nouă ediție  incendiară a celei mai îndrăgite emisiuni de divertisment din România, Teo Show.

După ce ieri, la Teo Show, i-am putut urmări ca invitați pe simpaticul Jan de la Craiova, care este mereu cu zâmbetul pe buze și cu glume în buzunar sau pe frumoasa Lavinia Pârva.

Astăzi, una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi își anunță plecare în Statele Unite ale Americii. Despre cine este vorba si dacă biletul este doar dus, aflați de la ora 15:00.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ioana Filimon, timisoreanca devenita Miss Romania, arata, cu siguranta demential. Si, din fericire, nici nu se sfieste sa demonstreze, cat de des poate, ca are niste atuuri fizice de invidiat. Cel mai sexy cofetar vine în platoul emisiunii Teo Show, unde își demonstrează în fața tuturor, calitățile de femeie gospodină.

Tot astăzi, Angela Rusu vă prezintă pe cineva drag din familia sa. Interpreta de muzică populară vine în platoul Teo Show, pregătită să se afle despre ea lucruri nebănuite.

Editia de miercuri a emisiunii "Teo Show" se anunta una cu adevarat speciala, avand in vedere ca Teo si Bursucu, gazdele emisiunii, au invitati de seama.

 

 

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.