Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de miercuri, 3 martie 2021 - VIDEO

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 03 mar 2021, 14:16
Teo Trandafir și Bursucu
Sursa: captura video Kanal D

Teo Trandafir și Bursucu te așteaptă astăzi, de la ora 15:00, la o nouă ediție Teo Show. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.

Teo Trandafir și Bursucu au obținut poziția de lider absolut de piață cu ediția aniversară Teo Show de 1 martie. Odată cu Mărțișorul este, în fiecare an, și ziua Kanal D și a Radio Impuls.

Kanal D a împlinit pe 1 martie 2021 14 ani de existență, în timp ce Radio Impuls a aniversat împlinirea a 2 ani.

Vezi Online Video emisiunea „Teo Show” Live pe Kanal D

Teo Trandafir și Bursucu vă așteaptă astăzi, de la ora 15:00, cu noi invitați speciali. 

La rubrica TABOO invitata este cântăreața de muzică populară Angela Rusu, în timp ce la "Test de vedetă", cu Sergiu Negoțiu Piloff, invitatul este Alin Sălăjean, fost concurent Survivor România.

Alin Sălăjean a mărturisit că Survivor România l-a învățat să fie mai modest

"Într-un astfel de show, în care am participat, e clar că lucrurile se schimbă de la oră la oră. Am analizat multe lucruri, și caracterele colegilor mei. Mi-am dat seama la un moment dat, că tot se evidenția acest cuvant, a epata în fața camerelor, și am zis că nu poți să dai cu coatele ca să ieși în față. Oamenii oricum or să perceapă, pentru că publicul din România este un public cu un IQ ridicat.

Atunci, rămâi tu, neschimbat, pentru că și emisiunea te face să fii serios. În viața de zi cu zi sunt diferit, one man show, dar la această emisiune poți să fii o zi, două", declara Alin Sălăjean după eliminarea de la Survivor România.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Angela Rusu este însărcinată la 46 de ani

Îndrăgita interpretă de muzică populară Angela Rusu, care este invitata rubricii de astăzi TABOO de la Teo Show, se pregătește să devină mamă.

Angela Rusu este însărcinată la vârsta de 46 de ani, ceea ce reprezintă un adevărat miracol.

Cântăreața de muzică populară a primit vestea fericită, după 4 proceduri de fertilizare in-vitro.

„E o minune ce s-a întâmplat, ne-am rugat foarte mult, este a patra fertilizare în vitro. Am făcut trei la o clinică, apoi am apelat la o altă clinica din Grecia, Atena. Aceste tratmente sunt traumatizante mai ales pentru psihic, dar și pentru partener. Stai tot timpul în suspans. Sunt multe tratamente hormonale care se fac în timul procedurii, iei în greutate, nu mai ești tu.

Eu m-am luptat. Marius a zis, după ce am pierdut o sarcină la șase săptămâni, să nu mai luptăm, că nu mai are rost. Nașul nostru, Silviu Prigoană, ne-a ajutat să descoperim clinica asta în Grecia. Ne-a încurajat foarte mult”, declara cântăreața.

Emisiunea „Teo Show” face parte din  programul TV al postului Kanal D și poate fi urmărită de luni până vineri, de la 15:00 la 17:00. Dacă dorești să urmărești Live Video Online Teo Show tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi https://www.kanald.ro/live.html  de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă la ora la care este difuzată emisiunea.

Citeste si: Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de marți, 2 martie 2021- VIDEO

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, joi, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.