Live Stream Online "Teo Show"- Ediția de miercuri, 4 noiembrie- VIDEO

Autor: Bianca Hriscu
Teo Trandafir și Bursucu, prezentatorii emisiunii Teo Show
Sursa: Captură KANAL D

Cea mai nouă ediție a emisiunii "Teo Show" începe de la ora 15:00, la Kanal D. Emisiunea este difuzată și online și poate fi urmărită Live Video Online, pe https://www.kanald.ro/live.html.

De luni până vineri, începând cu ora 15:00, telespectatorii Kanal D au parte de divertisment de calitate, informații utile și cele mai noi detalii despre vedetele din România. Teo și Bursucu, gazdele emisiunii "Teo Show", se asigură că fiecare ediție a emisiunii se va ridica la nivelul așteptărilor publicului.

Vezi Online Video emisiunea "Teo Show" Live pe Kanal D

Emisiunea "Teo Show" se află în topul preferințelor celor de acasă, asta datorită celor doi prezentatori carismatici, Teo și Bursucu. După ce au început săptămâna în forță, cei doi și-au propus să continue în aceeași notă, aducând în casele românilor foarte multă bună dispoziție și energie pozitivă.

Dacă nu ai posibilitatea de a urmări emisiunea "Teo Show" din fața televizorului, începând cu ora 15:00, o poți vedea online.

Toate edițiile sunt difuzate online, live pe Kanal D. Este suficient să accesezi  https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil și poți vedea ediția integrală a emisiunii "Teo Show".

Citeste si: Live Stream Online "Teo Show"- Editia de vineri, 30 octombrie- VIDEO

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce invitați vin astăzi la "Teo Show"? Iată ce surprize au pregătit Teo și Bursucu

Este mijlocul săptămânii și weekendul este destul de departe, însă Teo și Bursucu au pregătit o nouă ediție incendiară a emisiunii "Teo Show", astfel că cei care o vor urmări vor uita de probleme și se vor deconecta, distracția fiind asigurată începând cu ora 15:00.

Astăzi, la "Teo Show" vor sosi invitați de seamă și vor fi abordate cele mai interesante subiecte, astfel că ediția nu trebuie ratată.

Cei de acasă vor avea din nou ocazia de a-l vedea pe micuțul Dominic, fiul Siminei și al lui Alex Zănoagă, foști concurenți la Puterea Dragostei. Băiețelul este vedetă chiar dacă nici nu a împlinit un anișor, iar cei doi părinți vor dezvălui cum îl răsfață.

Tot astăzi, fanii emisiunii vor vedea ce declarații surprinzătoare a făcut Pepe cu șapte zile înainte să anunțe divorțul de Raluca, acesta fiind în continuare unul dintre cele mai fierbinți subiecte din showbizul autohton.

Printre invitații care vor sosi în platoul emisiunii "Teo Show" se numără Alexandra Ungureanu, Mario Fresh, Ellie White și Grigore Gherman, aceștia fiind hotărâți să facă spectacol.

Citeste si: Live Stream Online "Teo Show"- Editia de joi, 29 octombrie- VIDEO

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.