Live Stream Online "Teo Show" - Editia de miercuri, 7 octombrie - VIDEO

Autor: Luiza Stama
Actualizat: 07 oct 2020, 15:39
Teo Show, astazi, de la 15:00

Teo și Bursucu vin și astăzi la Kanal D, începând cu ora 15:00. Poți urmări emisiunea "Teo Show" și Live Video Online, pe https://www.kanald.ro/live.html.

"Teo Show" incepe si astazi la ora 15:00, cand veti putea urmari o noua editie plina de haz, dar si picanterii din vietile vedetelor din Romania. Teo si Bursucu va asteapta cu subiecte noi si foarte interesante, pe Kanal D sau LIVE VIDEO Online.

Vezi Online Video emisiunea "Teo Show" Live pe Kanal D

Dacă vrei să urmărești ediția de miercuri, 7 octombrie 2020, a emisiunii "Teo Show", dar nu ai posibilitatea de a deschide televizorul, atunci trebuie să știi că poți face acest lucru și

online, de pe orice dispozitiv. Astfel, emisiunea "Teo Show" poate fi vizionată și online, live pe Kanal D, accesând https://www.kanald.ro/live.html.

Citeste si: Live Stream Online "Teo Show"- Editia de vineri, 2 octombrie- VIDEO

Editia Teo Show din 7 octombrie, Teo si Bursucu va intampina cu momente de inedite, distractie si buna dispozitie, dar si invitati de seama!

Berna, fosta concurenta Puterea dragostei este dezamagita si extrem de trista: Philip a sarutat o alta fata! Dupa ce toata lumea credea ca cei doi vor intemeia o familie, frumoasa blondina si iubitul ei s-au despartit! Care au fost motivele rupturii? Afla azi, la "Teo Show".

Alin Galatescu face dezvaluiri, fara perdea, despre viata lui intima! Criticul de moda are multe povesti de dragoste, dar si despre despartirile care l-au maturizat.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Maria Andria vine cu detalii despre sarcina ei cu probleme! Cum se simte si ce i-au spus medicii simpaticei blondine, afla chiar de la ea, astazi, la "Teo Show"

Ramai pe Kanal D si vezi ce invitati de seama au mai invitat Teo si Bursucu astazi, in platoul emisiunii. Voia buna si distractia sunt garantate!

Citeste si: Live Stream Online "Teo Show"- Editia de joi, 1 octombrie- VIDEO

Citeste si: Live Stream Online "Teo Show"- Editia de luni, 28 septembrie- VIDEO. Denise Rifai, marturisiri inedite inainte de lansare noii sale emisiuni!

 

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.