Live Stream Online "Teo Show"- Ediția de vineri, 16 octombrie - VIDEO

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 16 oct 2020, 13:30
Teo și Bursucu, prezentatorii emisiunii Teo Show
Sursa: Captură KANAL D

Cea mai îndrăgită emisiune de divertisment, "Teo Show", începe la ora 15:00, la Kanal D. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe https://www.kanald.ro/live.html.

Weekendul este aproape și pentru a-l întâmpina așa cum se cuvine, Teo și Bursucu au pregătit o emisiune interesantă și astăzi, din care nu vor lipsi distracția și buna dispoziție. O nouă ediție "Teo Show" va fi difuzată începând cu ora 15:00, la Kanal D.

Vezi Online Video emisiunea "Teo Show" Live pe Kanal D

Dacă este vineri, atunci înseamnă că weekendul se apropie cu pași repezi, astfel că, Teo și Bursucu s-au gândit să îi introducă pe cei de acasă mai repede în atmosfera relaxantă a zilelor libere

de la sfârșitul săptămânii. La fel cum o fac în fiecare zi, de luni până vineri, cei doi prezentatori au pregătit și astăzi o ediție specială a emisiunii "Teo Show",  plină de surprize pentru cei care fie se vor afla în fața televizoarelor începând cu ora 15:00, fie vor urmări emisiunea online.

Citeste si: Live Stream Online "Teo Show"- Ediția de marți, 13 octombrie- VIDEO

Emisiunea "Teo Show" poate fi urmărită acum atât la TV, cât și online, live pe Kanal D. Tot ce trebuie să faci pentru a vedea cea mai îndrăgită emisiune de divertisment este să accesezi  https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, laptop sau telefonul mobil. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Subiecte interesante și invitați de top în ediția de astăzi a emisiunii "Teo Show" 

Ediția de astăzi a emisiunii "Teo Show" se anunță una incendiară. Teo și Bursucu au și astăzi invitați de seamă, cu povești fascinante. Multă distracție, informații utile și noutăți din lumea mondenă, cam așa s-a putea rezuma emisiunea "Teo Show" de astăzi.

Citeste si: Live Stream Online "Teo Show"- Ediția de luni, 12 octombrie- VIDEO

După ce povestea lor de dragoste a ținut pe toată lumea cu sufletul la gură, Berna și Philip vin din nou în platoul emisiunii pentru a da noi detalii despre cum au evoluat lucrurile între ei. Berna este mai hotărâtă ca niciodată să îi arate fostului ei iubit ce a pierdut.

Tot azi, Jean de la Craiova, Kamara și Ralflo vor dezvălui ce fac pentru a le face față fanelor mult prea îndrăznețe, iar cântăreața Geta State va veni să le vorbească celor de acasă despre cea mai de preț comoară a sa.

 

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, joi, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.