Live Stream Online "Teo Show"- Ediția de vineri, 18 decembrie - VIDEO. Teo și Bursucu le aduc telespectatorilor cele mai interesante subiecte

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 18 dec 2020, 14:28
Teo Trandafir și Bursucu, prezentatorii emisiunii Teo Show

Teo și Bursucu vin și astăzi la Kanal D, începând cu ora 15:00. Poți urmări emisiunea "Teo Show" și Live Video Online, pe https://www.kanald.ro/live.html.

"Teo Show" incepe si astazi la ora 15:00, cand veti putea urmari o noua editie plina de haz, dar si picanterii din vietile vedetelor din Romania. Teo si Bursucu va asteapta cu subiecte noi si foarte interesante, pe Kanal D sau  LIVE VIDEO Online.

Daca saptamana a inceput intr-o nota pozitiva si cu foarte multă energie, totul datorita carismaticilor Teo si Bursucu, asigura-te ca intampini weekendul intr-o atmosfera relaxanta, urmarind emisiunea „Teo Show” de vineri, 18 decembrie.

Vezi Online Video emisiunea "Teo Show" Live pe Kanal D

Una dintre cele mai iubite emisiuni de divertisment, „Teo Show”, face parte din  programul TV   al postului Kanal D și este difuzată în fiecare zi, de luni până vineri, începând cu ora 15:00.

Emisiunea poate fi urmărită atât la TV, cât și online, aceasta fiind difuzată live video pe Kanal D.

Dacă nu ești acasă și vrei să vezi ce mai fac vedetele tale preferate și ce subiecte interesante au pregătit Teo și Bursucu, atunci, tot ce trebuie să faci este să accesezi   https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, telefonul mobil sau laptop.

Editia Teo Show din 18 decembrie

O nouă săptămână a ajuns la final, iar dacă vrei să începi weekendul cu zâmbetul pe buze și cu o stare de spirit foarte bună, atunci trebuie să îți petreci după amiaza în compania simpaticilor Teo Trandafir și Bursucu. Cei

doi au pregătit o ediție de excepție a emisiunii „Teo Show”, cu foarte multe surprize.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Teo si Bursucu, aduc in atentia publicului subiecte de actualitate, din toate domeniile, dar si invitati de seama. Cei

doi prezentatori si-au propus sa vina si astazi cu multa buna dispozitie si energie pozitiva, dar si multi invitati si momente de senzatie in platou.

Citeste si: Teo Trandafir, castigatoarea premiului VIVA! Inspirational Celebrity 2020, in cadrul Galei “VIVA! Influencers Stories”

Se anunta o zi de vieneri plina de surprize si buna dispozitie la "Teo Show". Iata ce invitati de seama vor calca astazi pragul indragitei emisiuni:

O faimoasa cantareata da startul maratonului bunei dispozitii cu cel mai trasnit colind!

Dan Bittman si Denise Rifai vin astazi la Teo Show, cu detalii din culisele emisiunii "40 de intrebari"!

Prietenie de 25 de ani pe muchie de prapastie? Mihai Mitoseru si Tavi Colen intra la testul capcana! Tot ceea ce nu au stiut artistii unul despre altul pana azi, afla astazi, la Teo Show, in direct! Se va lasa cu scantei?

Nu pierdeti o noua editie  "Teo Show", incepand de la ora 15:00, ce va debuta in forta, cu multi invitati surpriza si cu Teo Trandafir si Bursucu, gazdele celei mai indragite emisiuni de divertisment, care poate fi urmarita si online, accesand pagina Kanal D de  Live Stream.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.