Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de vineri, 18 iunie 2021 - VIDEO Miki, ex-K-pital, apariție de senzație după ce s-a căsătorit!

Author: Andrei Ionescu
Actualizat: 26 iul 2022, 09:05
Miki, ex-K-pital, vine la Teo Show
Sursa: Miki Facebook

Miki vine astăzi la Teo Show după ce s-a căsătorit. Urmăriți emisiunea și Live Video Online, pe kanald.ro.

Miki, devenită celebră ca solista trupei K-pital, s-a căsătorit recent. Miki este una dintre invitatele de astăzi de la Teo Show și va veni în platou pentru a ne dezvălui ce a mai făcut și cum e viața de femeie măritată.

Miki, pe numele ei real Mihaela Rodica Marinache, a devenit celebră în anii '90, când era solista trupei K-pital.

Vezi Online Video emisiunea „Teo Show” Live pe Kanal D

Născută pe  în Focșani, jud. Vrancea, Miki a dovedit încă de mică un talent deosebit la muzică.

Când era copil, Miki a cântat timp de trei ani în corul pentru cei mici de la Palatul Pionierilor și Șoimilor Patriei (în prezent Palatul Național al Copiilor).

În anul 1988 Miki s-a înscris la Școala Populară de Artă, unde a avut-o ca profesoară pe nimeni alta decât regretata Mihaela Runceanu, una dintre cele mai mari cântărețe din istoria noastră, ce s-a stins tragic pe 1 noiembrie 1989, fiind ucisă.

Miki are numeroase premii muzicale și încă activează în domeniul care i-a adus celebritatea. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Pe cine mai vedem astăzi la Teo Show

La Teo Show vor mai apărea astăzi Monica Tatoiu, Radhu, Annes își va lansa o nouă piesă, iar Teo Trandafir și Bursucu au pentru dumneavoastră și alte surprize.

Una dintre acestea va fi intrarea prin Skype a familiei lui Culiță Sterp. Culiță și logodnica lui, Daniela, au devenit părinți ieri.

Daniela a născut un băiețel perfect sănătos, care are 4 kilograme.

Culiță, care a fost concurent Survivor România sezonul acesta, a părăsit reality-show-ul tocmai pentru a fi alături de logodnica lui în acest moment extrem de important și fericit pentru amândoi, nașterea băiețelului lor.

„Sunt foarte fericit. Urmează să avem un copilaș împreună și chestia asta nu o faci cu oricine. Ne-am dorit, nu a fost ceva accidental. Chiar dacă nu suntem încă căsătoriți, o să vină și asta, dar nu vreau să stric surpriza. Vreau să o cer, dar nu vreau să spun când. Prima oară o să facem botezul și după aceea nunta”, declara Culiță Sterp, într-un vlog, înainte de fericitul moment al nașterii băiețelului lor.

Emisiunea Teo Show de astăzi poate fi urmărită atât la TV, la postul Kanal D, de la ora 15:00, cât și Live Video Online, accesând pagina de Live Stream a site-ului nostru atunci când emisia are loc și la TV.

Citeste si: Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de joi, 17 iunie 2021- VIDEO Bianca Drăgușanu, o nouă apariție!