Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de vineri, 19 martie 2021 - VIDEO Imagini senzaționale cu Valentina Pelinel!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 19 mar 2021, 13:00
Valentina Pelinel, la sală
Sursa: captura video Kanal D

O ediție extrem de interesantă a emisiunii de divertisment Teo Show este difuzată de la ora 15:00, la Kanal D. Urmărește Teo Show și Live Video Online, pe site-ul Kanal D.

Teo Trandafir și Bursucu au pregătit astăzi pentru dumneavoastră subiecte interesante. 

Printre vedetele pe care le vom vedea astăzi la Teo Show se numără: Valentina Pelinel, soția lui Borcea, cu care vom vedea imagini din sala de antrenament, Vladimir Drăghia, Ellie White, Leonard Miron și Alexandra Stan, fostă concurentă Survivor România

O vom mai vedea la Teo Show pe o altă fostă concurentă Survivor România 2021, Marilena.

Vezi Online Video emisiunea „Teo Show” Live pe Kanal D

Teo Show este o emisiune de divertisment foarte îndrăgită în România, urmărită zilnic de câteva sute de mii de telespectatori, ba uneori de peste 1 milion.

Îndrăgiții Teo Trandafir și Bursucu pregătesc zilnic pentru dumneavoastră subiecte diverse și au mereu invitați vedete din România.

Valentina Pelinel, pe care o vom vedea astăzi, este soția lui Cristi Borcea.

Condamnat definitiv la 6 ani și 4 luni de închisoare în Dosarul Transferurilor, alături de alți "grei" din fotbal, precum Giovani și Victor Becali, George Copos, Mihai Stoica sau Gică Popescu, Cristi Borcea a fost vizitat în închisoare de către Valentina Pelinel. Ea i-a spus că îl așteaptă să fie împreună după eliberare. Lucru pe care l-au și făcut, cei doi căsătorindu-se după ce Borcea a ieșit din arest.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Teo Trandafir și Bursucu, un cuplu foarte reușit de prezentatori

Teo Trandafir și Bursucu sunt la al 8-lea sezon de Teo Show la Kanal D.

Teo Trandafir are o experiență de circa 30 de ani în televiziune, iar Bursucu Adrian Cristea recunoștea că a avut multe de învățat de la Teo.

„Meseria nu se învață, se fură, așa se spune. Unde am avut de aflat răspunsuri, am adresat întrebări, unde am putut să prind din zbor, am prins. De la Teo am învățat foarte multe.

Cum să stau la cadru, când trebuie să vorbesc și când să tac, cum să adresez întrebări.

Cel mai important lucru și sfat primit de la Teo a fost să nu intru cu bocancii în viața unui om, pentru că nici mie nu mi-ar plăcea să intre cineva cu bocancii în viața mea. Dacă omul dorește să vorbească, va vorbi, dacă nu, e bine să nu insiști”, declara Bursucu.

Emisiunea Teo Show face parte din  programul TV al postului de televiziune Kanal D  și poate fi urmărită atât la TV, cât și online, live video pe site-ul Kanal D. Dacă vrei să vezi emisiunea Live Video Online de pe tabletă, laptop sau telefonul mobil, tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi adresa   https://www.kanald.ro/live.html.    

Citeste si: Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de joi, 18 martie 2021- VIDEO

 


Episodul 11 al serialului turcesc „Tablou de familie” este difuzat la Kanal D joi, 11 iulie 2024. Serialul mai poate fi urmări și online, live pe kanald.ro.