Live Stream Online "Teo Show"- Ediția de vineri, 25 septembrie - VIDEO Cristi Brancu vine cu dezvăluiri din showbiz!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 31 ian 2021, 17:20
Cristi Brancu vine la Teo Show

Cristi Brancu este invitatul lui Teo și al lui Bursucu în emisiunea Teo Show de vineri, 25 septembrie. Emisiunea poate fi urmărită și Live Video Online, pe https://www.kanald.ro/live.html.

Cristi Brancu revine la Teo Show cu dezvăluiri bombă din showbiz.

Cunoscutul prezentator de emisiuni TV mondene are mai multe lucruri de spus despre vedetele de la noi, și o va face în exclusivitate astăzi la Teo Show, alături de simpaticii prezentatori de la Kanal D Teo Trandafir și Bursucu.

Vezi Online Video emisiunea "Teo Show" Live pe Kanal D

Tot în emisiunea de astăzi vom urmări imagini exclusive realizate de paparazzi cu Irinel Columbeanu, fostul milionar de la Izvorani, care, din păcate, în ultimii ani și-a pierdut averea.

Irinel Columbeanu coboară de la volanul unui SUV, ceea ce reprezintă, totuși, o veste bună, având în vedere ultimele informații din tabloide, potrivit cărora s-ar confrunta cu grave probleme financiare.

Irinel Columbeanu apărea în Topul Forbes al celor mai bogați români în 2008, cu o avere estimată la circa 100 de milioane de euro.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Criza financiară l-a afectat serios pe Irinel Columbeanu. Omul de afaceri a luat un credit de 5,1 milioane de euro pentru a-și finanța afacerea cu materialul de construcții creat de el, "columbenit", însă aceasta a eșuat, iar Columbeanu a ajuns să piardă cele 56 de terenuri pe care le avea în Ciolpani, zonă în care își și construise superba vilă de la Izvorani.

Fetița lui Irinel Columbeanu, Irina, locuiește în prezent în Statele Unite, alături de mama ei, Monica Columbeanu și de iubitul acesteia, miliardarul Mr.

Pink.

Ana Barnoschi ne arată cum trage cu pistolul!

În aceeași emisiune incendiară Teo Show de astăzi, de la ora 15:00, frumoasa vedetă Kanal D Ana-Maria Barnoschi ne arată cum știe să tragă cu pistolul și cu arcul.

Imagini în exclusivitate dintr-un parc de aventuri ne vor arăta cât de neînfricată este îndrăgita și frumoasa prezentatoare TV. Ana Barnoschi va încerca și tiroliana.

Nu ratați emisiunea Teo Show de la ora 15:00 pe Kanal D. Puteți urmări emisiunea și Live Video Online, accesând  https://www.kanald.ro/live.html.   

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, joi, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.