Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de vineri, 26 martie 2021 - VIDEO La mulți ani, Bursucu!

Author: Andrei Ionescu
Actualizat: 26 mar 2021, 13:03
Bursucu, aniversat astăzi la Teo Show

Va fi o ediție interesantă Teo Show astăzi, de la ora 15:00. Urmărește Teo Show și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.

Bursucu Adrian Cristea va fi aniversat astăzi la Teo Show! Vom vedea imagini cu Adrian Cristea copil, iar alte surprize le veți afla urmărind emisiunea.

Burscucu Adrian Cristea și Teo Trandafir prezintă Teo Show de 8 sezoane la Kanal D.

Vezi Online Video emisiunea „Teo Show” Live pe Kanal D

Bursucu va primi mesaje de aniversare de la numeroase vedete.

Totodată, mai mulți artiști vor interpreta piese special pentru el, cu dedicație.

Teo Show a cucerit publicul din România, emisiunea de divertisment fiind urmărită zilnic de sute de mii de telespectatori, ba chiar de peste 1 milion de telespectatori. De numeroase ori  Teo Show a fost lider absolut de audiență  pe tronsonul ei orar. 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Emisiunea Teo Show face parte din  programul TV al postului de televiziune Kanal D  și este difuzată de luni până vineri, de la ora 15:00. Dacă doriți să vedeți emisiunea Live Video Online trebuie să știți că o puteți face accesând adresa  kanald.ro/live.html  de pe tabletă, telefonul mobil sau laptop.  

Ce a învățat Bursucu Adrian Cristea de la Teo Trandafir

Bursucu Adrian Cristea a recunoscut că a avut multe lucruri de învățat de la Teo Trandafir.

Teo Trandafir are o experiență de trei decenii în televiziune. În afara micului ecran Teo Trandafir și Bursucu Adrian Cristea sunt buni prieteni, își povestesc diverse întâmplări, mai ales că ambii sunt părinți. În general poveștile îi au în centru pe copiii lor. Bursucu Adrian Cristea s-a împlinit și el total din punct de vedere familial atunci când a devenit părinte.

"Meseria nu se învață, se fură, așa se spune. Unde am avut de aflat răspunsuri, am adresat întrebări, unde am putut să prind din zbor, am prins. De la Teo am învățat foarte multe. Cum să stau la cadru, când trebuie să vorbesc și când să tac, cum să adresez întrebări. Cel mai important lucru și sfat primit de la Teo a fost să nu intru cu bocancii în viața unui om, pentru că nici mie nu mi-ar plăcea să intre cineva cu bocancii în viața mea.

Dacă omul dorește să vorbească, va vorbi, dacă nu, e bine să nu insiști", declara Bursucu într-un interviu pentru click.ro.

Prezentatorul dezvăluia, totodată, că el și Teo își sunt alături unul altuia la bine și la greu.

Citeste si: Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de joi, 25 martie 2021- VIDEO

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.