Live Stream online Teo Show - editia de vineri, 28 august - VIDEO

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 aug 2020, 13:44
Editia Teo Show din 28 august, Teo si Bursucu va asteapta cu momente de senzatie

Teo Trandafir si Bursucu va aduc si astazi, 28 august, o noua editie "Teo Show", cu multa voie buna, distractie, invitati cu povesti inedite si multe alte surprize incepand cu ora 15:00, la Kanal D.

Teo Trandafir si Bursucu au revenit in aceasta saptamana in forta pe micile ecrane cu un nou sezon, la fel de plini de energie si pusi pe glume pentru a va face dupa-amiezele mai vesele.

Vezi online video emisiunea Teo Show pe Kanal D

Noul sezon al emisiunii, care este difuzata de luni pana vineri, de la ora 15:00, a fost asteptat cu nerabdare catre telespectatori.

Teo si Bursucu si-au incarcat bateriile in vacanta si sunt pregatiti pentru noi momente de senzatie alaturi de invitatii lor din platou, dar si de noi provocari de lansat vedetelor.
Astazi, cei doi simpatici prezentatori va asteapta cu multe subiecte savuroase.

Editia Teo Show din 28 august, Teo si Bursucu va asteapta cu momente de senzatie si vedete autohtone

In editia de astazi Teo Show, cei doi prezentatori va asteapta cu invitati de seama.

Iata cine sunt cei care vor veni in platou cu povesti inedite si ce subiecte captivante veti putea urmari in editia de astazi:
Bianca, Rus, concurenta de la "Bravo, ai stil! Celebrities", se prezinta in fata d-voastra asa cum nu ati mai vazut-o niciodata pana acum! In ce ipostaza inedita va aparea in platoul Teo Show, veti vedea astazi de al ora 15:00.

Pentru ca este o femeie frumoasa, Cristina Spatar o sa va vorbeasca in exclusivitate, despre interventiile chirurgicale pe care le-a suferit! Iata ce sfaturi le va oferi artista domnisoarelor care isi doresc sa devina niste dive.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

O stiti si o iubiti de cand era doar o pustoaica! Dar punem pariu ca azi nu o veti recunoaste! O celebra cantareata va veni la Teo Show, iar noi ii schimbam look-ul! Cine este vedeta si de ce

schimbare majora va avea parte vezi doar la Teo Show!

Nu pierdeti o noua editie "Teo Show", astazi, 28 august, de la ora 15:00, cand Teo si Bursucu va asteapta cu invitati si subiecte savuroase! Puteti urmari indragita emisiune de divertisment in direct pe Kanal D, dar si online, accesand pagina Kanal D de Live Stream: