Live Stream Online "Teo Show"- Editia de vineri, 30 octombrie - VIDEO

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 30 oct 2020, 14:49
Teo si Bursucu va asteapta si astazi, 30 octombrie 2020, cu o noua editie de senzatie Teo Show!

Teo Trandafir si Bursucu va asteapta si astazi cu o editie incendiara! Urmariti "Teo Show" si Live Video Online, pe https://www.kanald.ro/live.html.

"Teo Show" este una dintre cele mai indragite emisiuni de divertisment din Romania. De luni pana vineri, incepand cu ora 15:00, cei doi simpatici prezentatori, Teo si Bursucu, aduc in atentia publicului subiecte de actualitate, din toate domeniile, dar si invitati de seama. 
Teo Trandafir si Bursucu si-au propus sa continue saptamana si vina si astazi cu multa buna dispozitie si energie pozitiva, dar si multi invitati si momente de senzatie in platou.

Vezi Online Video emisiunea "Teo Show" Live pe Kanal D

Emisiune "Teo Show" poate fi urmarita incepând cu ora 15:00, la Kanal D, sau online de pe tabletă, telefonul mobil sau laptop, accesand pagina de LIVE STREAM.

Teo si Bursucu au pregatit si pentru astazi o noua editie memorabila "Teo Show", astfel ca de la ora 15:00, Teo si Bursucu vor intra din nou în casele romanilor cu cele mai noi informatii din lumea showbiz, subiecte inedite despre vedete si multe alte surprize.

Citeste si: Live Stream Online "Teo Show"- Editia de miercuri, 28 octombrie- VIDEO. Teo si Bursucu va aduc si astazi subiecte incendiare!

Citeste si: Live Stream Online "Teo Show"- Editia de marti, 27 octombrie- VIDEO. Pepe si Theo Rose, duet de senzatie!

Editia Teo Show din 30 octombrie- Teo si Bursucu va intampina cu momente de inedite, distractie si buna dispozitie, dar si invitati de seama!

Se anunta o zi de vieneri plina de surprize si buna dispozitie la "Teo Show". Iata ce invitati de seama vor calca astazi pragul indragitei emisiuni:

Codruta si Valentin Sanfira dau proba de foc a iubirii lor! Daca au incredere oarba sa vada unul prin ochii celuilalt va veti convinge de la ora 15:00, la Teo Show!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Daniela Condurache, momente tensionate in direct, la Teo Show, astazi! In ajun de Halloween, echipa Teo Show i-a pregatit celebrei canterete de muzica populara o surpriza de groaza!

Laurette si Raluca Podea au furat Halloween-ul ca sa il aduca mai devreme in platoul Teo Show! Aflati ce pun la cale vedetele!

Editia de joi a emisiunii "Teo Show" se anunta una cu adevarat speciala, avand in vedere ca Teo si Bursucu, gazdele emisiunii, au invitati de seama. Iata cine sunt vedetele care vor veni in platou cu povesti inedite si ce subiecte savuroase veti putea urmari in editia de astazi la Kanal D si online pe  pagina Kanal D de Live Stream

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.