Live Stream online Teo Show - editia de vineri, 4 septembrie - VIDEO

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 sep 2020, 13:55

Teo Trandafir si Bursucu vin si astazi, 4 septembrie, cu o noua editie "Teo Show", cu multe subiecte de senzatie, distractie si invitati ce seama incepand cu ora 15:00, la Kanal D.

Emisiunea Teo Show a revenit saptamana trecuta in forta pe micile ecrane cu un nou sezon, cu multa voie buna si distractie, pentru a va face dupa-amiezele mai fericite.
Noul sezon „Teo Show” aduce la fel ca si pana acum optimismul in casele romanilor, cu mult umor, invitati cu povesti inedite, muzica buna, facand dupa-amiezile mai frumoase.

Vezi online video emisiunea Teo Show pe Kanal D

In fiecare zi de luni pana vineri, de la 15:00, Teo si Bursucu isi dau intalnire, in direct, cu telespectatorii indragitului show de divertisment si fac ce stiu mai bine: haz de necaz, glume si sa le ofere celor de acasa o permanenta stare de fericire.

Astazi, Teo Trandafir si Bursucu va asteapta cu multe subiecte de senzatie si invitati de seama!

Citeste si: Live Stream online Teo Show- editia de miercuri, 2 septembrie- VIDEO

Editia Teo Show din 4 septembrie, Teo si Bursucu va asteapta cu momente spectaculoase in platoul emisiunii

In editia de astazi Teo Show, cei doi prezentatori va asteapta cu invitati de seama. Iata cine sunt cei care vor veni in platou cu povesti inedite si ce subiecte savuroase veti putea urmari in editia de astazi:

Dana Rogoz isi face pentru prima data aparitia cu fiica sa si va va prezenta casa ei pe patru roti, acolo unde Vladut, baiatul ei mai mare face curatenie!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Dupa ce au amanat botezul fiicei lor timp de patru luni din cauza pandemiei, Deea si Dinu Maxer pun la punct ultimele detalii pentru marele eveniment. Nu ratati momentul inedit in care cei doi soti vor degusta din preparatele deosebite pe care le vor avea la petrecerea de botez.

Tot astazi, la Teo Show, vor fi prezenti si trupa Iris, trupa de dans Vogue, dar si Chef Cristian Serb, cu o demonstratie culinara inedita!

Nu ratati o noua editie "Teo Show", astazi, 4 septembrie, de la ora 15:00, cand Teo si Bursucu va asteapta cu invitati si subiecte savuroase! Puteti urmari indragita emisiune de divertisment in direct pe Kanal D, dar si online, accesand pagina Kanal D de Live Stream: