Live Stream Online "Teo Show"- Ediția de vineri, 8 ianuarie - VIDEO. Teo și Bursucu vă aduc si astazi subiecte de senzatie din lumea mondena!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 ian 2021, 13:04
Teo Trandafir și Bursucu, prezentatorii emisiunii Teo Show

O nouă ediție „Teo Show” începe de la ora 15:00, la Kanal D. Poți urmări emisiunea și Live Video Online, pe https://www.kanald.ro/live.html.

Dacă săptămâna a debutat odata cu Noul An într-o notă pozitiva, optimista si cu foarte multă buna dispozitie, totul datorită simpaticilor Teo și Bursucu, asigură-te că întâmpini weekendul într-o atmosferă la fel de relaxantă, urmărind emisiunea „Teo Show” de vineri, 8 ianuarie.

Vezi Online Video emisiunea „Teo Show” Live pe Kanal D

Prima săptămână a Noului An 2021 a ajuns la final, iar dacă vrei să începi weekendul cu distractie și cu o stare de spirit foarte bună, atunci trebuie să îți petreci după amiaza de vineri în compania simpaticilor Teo Trandafir și Bursucu.

Cei doi indragiti prezentatori au pregătit si astazi o ediție de excepție a emisiunii „Teo Show”, cu invitati de seama si foarte multe surprize.

„Teo Show” este una dintre cele mai apreciate emisiuni de divertisment ce face parte din programul TV al postului Kanal D și este difuzată în fiecare zi, de luni până vineri, începând cu ora 15:00.
Emisiunea poate fi urmărită atât la TV, cât și online, aceasta fiind difuzată live video pe Kanal D.

Dacă nu ești acasă și vrei să vezi ce mai fac vedetele tale preferate și ce subiecte interesante au pregătit Teo și Bursucu, atunci, tot ce trebuie să faci este să accesezi pagina oficiala de LIVE STREAM  de pe tabletă, telefonul mobil sau laptop.

Citeste si: Live Stream Online "Teo Show"- Ediția de joi, 7 ianuarie- VIDEO. Ionita si Viorica de la Clejani vin platoul Teo Show, pregatiti de distractie!

Citeste si: Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de miercuri, 6 ianuarie- VIDEO. Teo și Bursucu vă întâmpină cu momente inedite, distracție și bună dispoziție

Final de săptămână cu multă voie buna si distractie la „Teo Show”. Ce invitați au Teo Trandafir și Bursucu astăzi?

Teo și Bursucu reușesc de fiecare data să aducă buna dispoziție în casele românilor, însă acest lucru nu ar putea fi posibil fără invitații de seamă care le trec pragul în fiecare zi, de luni până vineri.

Fie că vorbim despre vedete din România, fie că facem referire la specialiști din diferite domenii, cu toții vin la „Teo Show” hotărâți să își pună sufletul pe tavă.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Astazi, Teo și Bursucu vor să aducă zâmbetul pe buzele românilor, astfel că vor avea alături invitați aleși pe sprânceană. Ediția de vineri a emisiunii „Teo Show” se anunță una specială.

Cristina Spatar face dezvaluiri despre iubirea care de patru ani o face sa pluteasca de fericire! Ce lectii a invatat de cand iubeste cu pasiune, va spune astazi, in direct, la Teo Show!

La sapte ani de cand au stat pentru prima data fata in fata, Maria Carneci si Omar, pustiul minune, si-au dat azi intalnire in platoul Teo Show pentru un duel exploziv! Insa daca artistii vor ajunge de la duel la duet, descoperim astazi, de la ora 15:00.

Giani Kirita va prezinta regulile de capatai pentru orice iubita de fotbalist! Insa cum va reactiona in fata regulamentului, provocatoarea Aza, aflata intr-o relatie cu un fotbalist? Se lasa cu obiectii si scantei?

Nu pierdeti o noua editie spectaculoasă "Teo Show", incepand de la ora 15:00, ce va debuta in forta, cu multi invitati surpriza si cu Teo Trandafir si Bursucu, gazdele celei mai indragite emisiuni de divertisment, care poate fi urmarita si online, accesand pagina Kanal D de  Live Stream.

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.