Live Stream Online "Teo Show" - Editia de vineri, 9 octombrie - VIDEO

Autor: Luiza Stama
Actualizat: 09 oct 2020, 13:18
Divertismentul e la putere

Teo și Bursucu vin și astăzi la Kanal D, începând cu ora 15:00. Poți urmări emisiunea "Teo Show" și Live Video Online, pe https://www.kanald.ro/live.html.

"Teo Show" incepe si astazi la ora 15:00, cand veti putea urmari o noua editie plina de haz, dar si picanterii din vietile vedetelor din Romania. Teo si Bursucu va asteapta cu subiecte noi si foarte interesante, pe Kanal D sau LIVE VIDEO Online.

Vezi Online Video emisiunea "Teo Show" Live pe Kanal D

Dacă vrei să urmărești ediția de vineri, 9 octombrie 2020, a emisiunii "Teo Show", dar nu ai posibilitatea de a deschide televizorul, atunci trebuie să știi că poți face acest lucru și

online, de pe orice dispozitiv. Astfel, emisiunea "Teo Show" poate fi vizionată și online, live pe Kanal D, accesând https://www.kanald.ro/live.html.

Editia Teo Show din 9 octombrie, Teo si Bursucu va intampina cu momente de inedite, distractie si buna dispozitie, dar si invitati de seama!

Claudia Ghitulescu a fost operata de urgenta! Afla la "Teo Show" cum se simte artista si de ce a avut nevoie de interventia medicilor.

Tinerete fara batranete la peste 50 de ani! Cine stie secretul si vine sa il impartaseasca cu dumneavoastra? Aflati astazi, de la ora 15:00, la Kanal D.

Acestea si alte subiecte fierbinti, precum si invitati de marca, vin azi, la Kanal D, alaturi de Teo si Bursucu.

Nu pierde "Teo Show", de luni pana vineri, de la ora 15:00, live pe kanal D sau online, aici >>> live stream online.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ramai pe Kanal D si vezi ce oaspeti de seama vin la Teo si Bursucu astazi, in platoul emisiunii. Voia buna si distractia sunt garantate!

 

Citeste si: Live Stream Online "Teo Show"- Editia de joi, 8 octombrie- VIDEO

Citeste si: Live Stream Online "Teo Show"- Editia de miercuri, 7 octombrie- VIDEO

 

 

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.