Live Stream Online „Trăiri alături de Andreea Mantea” - Ediţia 15, luni, 11 ianuarie - VIDEO. Despodobirea bradului, o adevărată provocare pentru Andreea Mantea. Care este motivul?

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 11 ian 2021, 20:00
Andreea Mantea și David, fiul ei
Sursa: Captură KANAL D

O nouă ediție a emisiunii „Trăiri alături de Andreea Mantea” începe la Kanal D, de la ora 22:30. Poți urmări emisiunea și online, Live Video Online pe kanald.ro.

După ce o perioadă s-a retras din lumina reflectoarelor, preferând să petreacă timp de calitate alături de cei dragi, Andreea Mantea a decis să revină pe micile ecrane cu un proiect ambițios și care s-a dovedit a fi pe placul telespectatorilor. Emisiunea „Trăiri alături de Andreea Mantea” prezintă întâmplări din viața vedetei, cei de acasă trăind alături de ea emoții puternice. 

Vezi Online Video ediția de luni, 11 ianuarie 2021, a emisiunii „Trăiri alături de Andreea Mantea” Live pe Kanal D

În fiecare zi de luni, cei de acasă pot urmări ce s-a mai întâmplat nou în viața Andreei Mantea și a fiului ei, David. Cei doi își petrec majoritatea timpului împreună, fac o mulțime de lucruri interesante, iar acum, că cei de acasă pot vedea cum decurge o zi normală din viața lor.

Emisiunea „Trăiri alături de Andreea Mantea” se bucură de un real succes, aceasta făcând parte din programul TV al postului Kanal D.

Emisiunea este difuzată în fiecare luni, începând cu ora 22:30. Cei care nu au posibilitatea de a urmări emisiunea la TV o pot face și online, aceasta fiind difuzată live video pe Kanal D, accesând https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.   

Citeste si: Ce cadou si-a facut Andreea Mantea de ziua ei: "Nu pot sa spun decat :"WOW!"

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Motivul pentru care Andreea Mantea trebuie să despodobească bradul în secret

Sărbătorile de iarnă au trecut, iar una dintre cele mai dificile sarcini se dovedește a fi despodobirea bradului. În casa Andreei Mantea, acest lucru se face fără știrea lui David și asta pentru că micuțul nu poate suporta ideea că sărbătorile au trecut.

În ediția din această seară a emisiunii, Andreea Mantea va încerca să despodobească bradul înainte ca David să se trezească, urmând să planteze bradul în grădina casei.

Planurile vedetei vor fi date peste cap în momentul în care David va descoperi planul secret.

Citeste si: Cum gătește David! Fiul Andreei Mantea a devenit expert în bucătărie!

Cum va reacționa micuțul, dar și cum va gestiona Andreea Mantea situația delicată poți afla urmărind ediția din această seară a emisiunii „Trăiri alături de Andreea Mantea”.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.