Live Stream Online „Trăiri alături de Andreea Mantea” - Ediţia 30, luni, 10 mai 2021 - VIDEO Andreea Mantea, la munca de jos!

Author: Andrei Ionescu
Andreea Mantea în tractor
Sursa: captura video Kanal D

O nouă ediție interesantă "Trăiri alături de Andreea Mantea" este difuzată în această seară la Kanal D. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe kanald.ro.

Andreea Mantea va lucra la câmp în emisiunea „Trăiri alături de Andreea Mantea” din această seară.

Andreea Mantea și băiețelul ei, David, vor merge pe meleagurile în care a copilărit vedeta Kanal D.

Vezi Online Video ediția de luni, 10 mai 2021, a emisiunii „Trăiri alături de Andreea Mantea” Live pe Kanal D

Andreea Mantea conduce tractorul, cu scopul de a-și ajuta mătușa și celelalte rude la muncile câmpului.

David va avea o surpriză pentru mama lui, murdărindu-i hainele.

Ediția din această seară a reality-show-ului "Trăiri alături de Andreea Mantea" va începe la ora 23:00 și va ține aproximativ două ore.

Vom vedea cât de mult se vor bucura Andreea Mantea și băiețelul ei, David, să fie în aer liber, la țară.

Andreea Mantea, primul reality-show la Kanal D

După două sezoane în care a prezentat reality-show-ul Puterea Dragostei la Kanal D, Andreea Mantea a devenit eroină în propriul reality-show la Kanal D. În reality-show apare, desigur, și David, simpaticul băiețel al Andreei Mantea.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Reality-show-ul mai conține, pe lângă întâmplările pe care le vor urmări cu Andreea Mantea și băiețelul ei, David, și cazuri sociale și interviuri cu vedete din România.

"Nu întâmplător acest reality îmi poartă numele, pentru că el va conține, într-o mare măsură, viața mea, așa cum este ea, cu bune și cu rele, cu bucurii, dar și cu poticneli, supărări.

Pentru că așa e viața, cu de toate. Îi invit pe telespectatori să trăiască alături de mine întâmplări frumoase, pline de emoție, să cunoască povești de viață ale unor oameni minunați pe care îi voi întâlni în călătoriile mele.

Întotdeauna am fost sinceră, foarte deschisă cu cei care mă urmăresc, iar acum cu toții mă vor putea cunoaște și mai bine, în intimitatea familiei mele, alături de cei pe care îi iubesc enorm.

David este cel mai important om din viața mea, centrul universului meu, așa că îl veți vedea alături de mine foarte des, pe parcursul reality show-ului", spunea Andreea Mantea înainte ca reality-show-ul să înceapă să fie difuzat la Kanal D.

Emisiunea „Trăiri alături de Andreea Mantea” poate fi urmărită atât la TV, cât și online, live video pe Kanal D, accesând  https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.   

Citeste si: Andreea Mantea, la muncile campului pe meleagurile in care a copilarit! Urmariti o noua editie de senzatie "Trairi alaturi de Andreea Mantea", luni, 10 mai, de la ora 23:00, la Kanal D!