Live Stream Online „Trăiri alături de Andreea Mantea” - Ediţia 31, luni, 17 mai 2021 - VIDEO Andreea Mantea îl duce pe David într-un colț de rai!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 17 mai 2021, 18:07
Andreea Mantea îl cunoaște pe un bătrân tare cumsecade
Sursa: captura video Kanal D

O nouă ediție interesantă "Trăiri alături de Andreea Mantea" este difuzată în această seară la Kanal D. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe kanald.ro.

Andreea Mantea decide să îl ducă pe David "într-un colț de rai", undeva în județul Vrancea.

Andreea Mantea și băiețelul ei, David, vor descoperi mai mulți oameni obișnuiți, unii dintre ele cu probleme serioase, precum lipsa de electricitate.

Vezi Online Video ediția de luni, 17 mai 2021, a emisiunii „Trăiri alături de Andreea Mantea” Live pe Kanal D

Totodată, îi vor cunoaște pe mai mulți bătrâni foarte cumsecade.

Săptămâna trecută, Andreea Mantea și David au fost tot în zona rurală, pe meleagurile în care a crescut vedeta Kanal D. Andreea Mantea nu s-a dat înapoi de la munca de câmp, conducând tractorul și ajutându-și mătușa la alte treburi.

Reality-show-ul "Trăiri alături de Andreea Mantea" nu este primul în care apare îndrăgita prezentatoare TV, însă este primul de la Kanal D în care eroină este chiar ea.

Totodată, este primul reality-show al băiețelului Andreei Mantea, David.

Andreea Mantea a prezentat anterior reality-show-ul Puterea Dragostei, realizat în Istanbul. După primele două sezoane de Puterea Dragostei, Andreea Mantea a decis să renunțe la acest proiect de suflet al ei, pentru a fi în țară. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce spunea Andreea Mantea despre reality-show-ul care îi poartă numele

Andreea Mantea este foarte implicată în noul ei proiect de la Kanal D, reality-show-ul care îi poartă numele.

"Nu întâmplător acest reality îmi poartă numele, pentru că el va conține, într-o mare măsură, viața mea, așa cum este ea, cu bune și cu rele, cu bucurii, dar și cu poticneli, supărări.

Pentru că așa e viața, cu de toate.

Îi invit pe telespectatori să trăiască alături de mine întâmplări frumoase, pline de emoție, să cunoască povești de viață ale unor oameni minunați pe care îi voi întâlni în călătoriile mele. (...)  David este cel mai important om din viața mea, centrul universului meu, așa că îl veți vedea alături de mine foarte des, pe parcursul reality  show-ului", spunea Andreea Mantea înainte de prima ediție a reality-show-ului "Trăiri alături de Andreea Mantea".

Emisiunea „Trăiri alături de Andreea Mantea” poate fi urmărită atât la TV, cât și online, live video pe Kanal D, accesând  https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil. Reality-show-ul este difuzat în fiecare luni, după popularul serial turcesc Hercai.

Citeste si: Andreea Mantea, momente de senzatie intr-un colt de rai! Urmariti o noua editie captivanta "Trairi alaturi de Andreea Mantea", luni, 17 mai, de la ora 23:00, la Kanal D!