Live Stream Online „Trăiri alături de Andreea Mantea” - Ediţia 44, luni, 16 august 2021 - VIDEO Andreea Mantea urcă la bordul unui TIR!

Author: Andrei Ionescu
Andreea Mantea
Sursa: Captură KANAL D

Andreea Mantea va avea parte de o experiență unică astăzi la emisiunea „Trăiri alături de Andreea Mantea”. Urmăriți show-ul și Live Video Online, pe kanald.ro.

Așa cum ne-am obișnuit, Andreea Mantea experimentează în reality-show-ul ce îi poartă numele diverse experiențe.

De această dată Andreea Mantea se va urca la bordul unui TIR condus de o șoferiță.

Aceasta va avea multe mărturisiri să îi facă vedetei Kanal D. Chiar dacă puțină lume ar vedea-o pe tânăra respectivă la volanul unui TIR, iată că ea așa își câștigă existența.

În emisiunea difuzată în această seară, de la ora 22:30, pe Kanal D vom afla multe lucruri despre tânăra respectivă, care are o poveste de viață impresionantă.

Tot în emisiunea din această seară Andreea Mantea va merge într-un atelier de jucării și ne va face cunoștință cu persoana care a pus bazele acestui atelier.

Vezi Online Video ediția de luni, 16 august 2021, a emisiunii „Trăiri alături de Andreea Mantea” Live pe Kanal D

Andreea Mantea a devenit protagonista reality-show-ului ce îi poartă numele imediat după ce a renunțat la proiectul "Puterea Dragostei". 

Andreea Mantea a fost înlocuită de către Cristina Mihaela Dorobanțu ca prezentatoare la "Puterea Dragostei".

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Andreea Mantea, ravasita si cu lacrimi in ochi: "In timpul pandemiei, te-ai dus si ai cantat in fata spitalelor!" ADEVARATA poveste de viata a "fetei cu vioara"

Reality-show-ul „Trăiri alături de Andreea Mantea”, în care apare des și David, băiețelul Andreei Mantea, poate fi urmărit în fiecare luni la Kanal D sau Live Video Online, pe kanald.ro, accesând adresa https://www.kanald.ro/live.html de pe smartphone, tabletă, PC sau laptop.

"Nu întâmplător acest reality îmi poartă numele, pentru că el va conține, într-o mare măsură, viața mea, așa cum este ea, cu bune și cu rele, cu bucurii, dar și cu poticneli, supărări.  

Pentru că așa e viața, cu de  toate", declara Andreea Mantea despre reality-show-ul care îi poartă numele.

„Am ales cu teama de a nu trece anii pe lângă mine și era vorba și despre David. El începuse să îmi pună tot felul de întreb[ri ciudate. De exemplu: „Mama, copilăria ta era tot așa, făra bunici? Tu nu aveai bunici?”. Se uită în gol foarte des.

Vedeam atâta trăiri intense în casă, oamenii au trăiri, tot felul de povești, iar eu și copilul meu nu trăiam așa cum ne doream noi, așa cum mi-aș fi dorit eu, pentru el și pentru mine”, a spus Andreea Mantea despre decizia de a renunța la proiectul ei de suflet, "Puterea Dragostei".

Citeste si: Andreea Mantea, emotionata pana la lacrimi! Iata ce anume a impresionat-o profund pe indragita vedeta!