Live Stream Puterea dragostei 15 noiembrie: Alexandra pleaca in lacrimi: ''Vreau sa vin acasa...''

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 15 nov 2020, 14:00

O noua gala Puterea dragostei ii asteapat pe cei de acasa, Surprizele se tin lant si in aceasta gala.

Cei de acasa vor putea urmari schimbari sepctaculoase de situatie, dar si momente extrem de tensionate. 

Marinescu o invita pe Aya la dans. Cei doi danseaza apropiati pe muzica cantata de Andrada. Dar de aici si pana la un adevarat scandal mai e doar un pas. 

Telespectatorii vor putea urmari o gala incendiara ''Puterea dragostei'' de la 16:00 si de la 19:00, duminica, 15 noiembrie, doar la Kanal D. 

Cei care nu au acces la televizor, pot urmari emisiunea si online, pe site-ul kanald.ro, accesand linkul: https://www.kanald.ro/live.html   

''Indiferent de situatie, tot pe mine pe cauta'' este argumentul dat de Aya, Alexandrei. 

''Iubirea mea, stii ca te iubeste mami mult, mult de tot. Nu, nu pot, imi pare rau'', este mesajul transmis de Alexandra fetitei sale. Aceasta a izbucnit in lacrimi si a fost nevoita sa iasa din platou. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

''Vreau sa fiu alaturi, sa vin acasa'' este mesajul Alexandrei, pe care a napastit-o dorul de fetita ei. 

Iata ce puteti vedea in gala de DUMINICA, 15 noiembrie, de la ora 16:00 si de la 19:00, pe Kanal D. 

Urmariti materialul video de mai jos: 

 


Rebecca, profund dezamăgită de Antoni! Concurenta a izbucnit în lacrimi din cauza afirmațiilor jignitoare lansate de fostul ei partener!

Dana Roba, reacție nervoasă după ce fostul soț a fost condamnat la doar 7 ani de închisoare pentru tentativă de omor: „Îmi pare foarte rău ca m-am născut în România”. Make-up artista a dezvăluit când va avea loc cununia cu Beni

Dana Roba a avut o primă reacție după ce fostul soț, Daniel Balaciu, cel care a măcelărit-o cu ciocanul, a fost condamnat la doar șapte ani de închisoare pentru tentativă de omor.