LIVE TEXT Ziua 452 de război în Ucraina. Volodimir Zelenski se va întâlni cu Joe Biden la summitul G7. Kievul afirmă că luptele din Bakhmut continuă

Autor: Lavinia Medrea

Volodimir Zelenski se va întâlni cu Biden la summitul G7

Sursa: Facebook Volodimir Zelenski

Volodimir Zelenski încearcă să obțină un sprijin internațional mai larg la Hiroshima. Armata ucraineană afirmă că luptele pentru orașul în ruine nu se opresc.

UPDATE:

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

  • Volodimir Zelenski a părut să confirme duminică pierderea orașului Bakhmut în favoarea Rusiei, spunând „cred că nu” atunci când a fost întrebat dacă acesta a rămas sub controlul Kievului.
  • „Cred că nu”, a spus Volodimir Zelenski, înainte de o întâlnire cu Joe Biden în cadrul summitului G7, potrivit Reuters. „Pentru astăzi, este doar în inimile noastre”.

Citește și: G7 lansează un ultimatum celor care favorizează războiul Rusiei!

  • Printre cei care nu au putut verifica afirmația lui Wagner privind victoria în orașul ucrainean Bakhmut se numără thinktank-ul american Institute for the Study of War.
  • În actualizarea sa periodică, nu numai că afirmă că „ISW nu a observat imagini geolocalizate care să confirme afirmațiile lui Prigozhin până la data acestei publicații”, dar continuă să evalueze dacă, oricum, contează cu adevărat din punct de vedere tactic.
  • „Victoria revendicată de Prigozhin asupra zonelor rămase în Bakhmut este pur simbolică, chiar dacă este adevărată. Ultimele câteva blocuri urbane din estul Bakhmut pe care Prigozhin a susținut că forțele Grupului Wagner le-au capturat nu sunt semnificative din punct de vedere tactic sau operațional”, se arată în raport.

Citește și: G7: SUA intensifică presiunea asupra Rusiei cu noi sancțiuni, în mijlocul tensiunilor din Ucraina

  • „Capturarea lor nu acordă forțelor rusești un teren semnificativ din punct de vedere operațional pentru a continua să desfășoare operațiuni ofensive sau vreo poziție deosebit de puternică din care să se apere împotriva unor posibile contraatacuri ucrainene”.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.