LIVE UPDATE Ziua 144 de război în Ucraina: Ministrul rus al apărării a ordonat intensificarea acțiunilor militare în Ucraina

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 17 apr 2023, 00:00

 Ministrul rus al apărării a ordonat intensificarea acțiunilor militare în Ucraina

Este ziua 144 de război în Ucraina, forțele ruse nu dau înapoi, ci plănuiesc să intensifice acțiunile militare în perioada următoare, la ordinul lui Serghei Șoigu.

Tentativa de înaintare a Rusiei spre Sloviansk, respinsă de trupele Kievului

Ucraina a respins tentativa de înaintare a Rusiei spre Sloviansk, regiunea Donețk.

Potrivit forțelor armate ucrainene, trupele ruse au încercat să avanseze spre satul Verkhnokamianka, dar au fost respinse, "au suferit pierderi și s-au retras", informează The Kyiv Independent.

Kievul ar putea folosi sisteme de rachete HIMARS împotriva Rusiei în Crimeea

Amenințările împotriva Kievului nu se opresc, un atac asupra Crimeei arată că demilitarizarea și denazificarea Ucrainei sunt necesare dacă se dorește păstrarea securității teritoriale a Moscovei, a declarat, duminică, președintele Consiliului rus de legislație constituțională, Andrey Klishas, potrivit știrileprotv.ro.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

" Amenințările juntei ucrainene de a ataca Crimeea sau podul Crimeei nu fac decât să confirme că denazificarea și demilitarizarea trebuie să fie realizate în întreaga Ucraină, altfel va exista întotdeauna o amenințare la adresa teritoriului nostru, a cetățenilor noștri și a infrastructurii", a precizat Klishas, conform  Baha.com.

Ofițerul de informații militare al Ucrainei, Vadym Skibitsky, a declarat că țara sa ar putea recurge la utilizarea sistemului de rachete de artilerie de mare mobilitate (HIMARS) împotriva Rusiei în regiunea Crimeea.

Citeste si: Rusia îndeamnă Republica Moldova să încerce „să stabilească relații bune” cu ea. Anunțul vine după o decizie tranșantă a Maiei Sandu

Seghei Șoigu a ordonat trupelor sale să intensifice acțiunile militare în Ucraina

Ministrul rus al apărării, Serghei Șoigu, a ordonat trupelor țării sale să intensifice în continuare acțiunile militare în Ucraina, a anunțat sâmbătă ministerul său, chiar dacă ucrainenii au raportat o intensificare a luptelor în regiunea Donbas, în estul țării, unde Rusia și-a concentrat atenția, potrivit alephnews.ro

Citeste si: Armata redevine obligatorie în România?! Vasile Dîncu a făcut anunțul: ”Rezerva noastră a îmbătrânit”

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.