LIVE UPDATE Ziua 260 de război în Ucraina: Rusia își retrage trupele din Herson, iar Ramzan Kadîrov, liderul cecenilor, laudă această decizie. Statale Unite ale Americii anunță peste 100.000 de ruși uciși în război

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 10 nov 2022, 16:13

LIVE UPDATE Ziua 260 de război în Ucraina: Rusia își retrage trupele din Herson, iar Ramzan Kadîrov, liderul cecenilor, laudă această decizie. Statale Unite ale Americii anunță peste 100.000 de ruși uciși în război

Sursa: Instagram: zelenskiy_official

În a 260-a zi de război, rușii pleacă din regiunea Herson, după ce Moscova a ordonat retragerea trupelor din acea regiune, dar trupele ucrainene ar putea întâmpina unele dificultăți în încercarea de a se reîntoarce în regiune.

UPDATE ORA 14:00. Comandantul statului major întrunit al SUA punctează, din nou, negocierile pentru pace

Comandantul statului major întrunit al SUA a vorbit, din nou, despre importanța negocierilor de pace dintre Rusia și Ucraina, deoarece, cel mai probabil, „victoria nu poate fi obținută prin mijloace militare”.

UPDATE ORA 12:00. Ucraina nu poate primi din partea Israelului armele pe care le solicită

Ministrul demisionar al apărării din Israel a declarat că țara sa nu are capacitatea de producție necesară pentru a furniza Ucrainei sistemele de apărare antiaeriană.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Este clar că, fie și dacă s-ar decide să ne schimbăm politica, este imposibil să ne golim rezervele de sisteme de apărare aeriană.

Verificăm în fiecare zi ce se poate face și cum putem extinde ajutorul nostru, dar nu trebuie să uităm că NATO este în spatele Ucrainei", a spus acesta.

UPDATE ORA 10:00. SUA nu vor oferi Ucrainei drone avansate

Deși Ucraina a cerut Statelor Unite ale Americii mai multe drone avansate, SUA au anunțat că nu vor oferi aceste arme, iar Wall Street Journal a declarat că, în acest fel, America demonstrează că furnizează Kievului doar anumite tipuri de arme.

UPDATE 08:00. Ucraina nu vede cu ochi buni retragerea rușilor din Herson

Volodimir Zelenski este de părere că, deși Rusia a cerut retragerea trupelor din Herson, acest lucru nu înseamnă că războiul va ajunge la final. Președintele Ucrainei a declarat că se menține o „prudență extremă” în ceea ce privește acest lucru.

„Inamicul nu ne face cadou, nu face «gest du bunăvoință», trebuie să câștigăm totul”, a spus Volodimir Zelenski.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.