LIVE UPDATE Ziua 304 de război în Ucraina. Rusia a crescut numărul de trupe, arme și echipamente care sunt transferate pe linia frontului. Avertismentul lui Volodimir Zelenski

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 24 sep 2023, 00:05

Vladimir Putin si Volodimir Zelenski  

Sursa: PixaBay / Facebook Volodimir Zelenski  

Războiul din Ucraina a ajuns în cea de-a 304-a zi. Rusia continuă bombardamentele.

Președintele Vladimir Putin le-a cerut vineri, 23 decembrie, șefilor industriei de apărare din Rusia să se asigure că armata rusă primește rapid toate armele, echipamentele și dotările militare de care are nevoie pentru a lupta în Ucraina, informează Reuters.

„Cea mai importantă sarcină cheie a complexului nostru militar-industrial este de a furniza unităților noastre și forțelor de pe front tot ceea ce au nevoie: arme, echipamente, muniții și uniforme în cantitățile necesare și de calitatea potrivită în cele mai scurte termene posibile.

De asemenea, este important să perfecționăm și să îmbunătățim semnificativ caracteristicile tehnice ale armelor și echipamentelor pentru luptătorii noștri pe baza experienței de luptă pe care am dobândit-o”, a declarat Putin. 

Citește și: Soția soldatului rus, care l-a îndemnat să abuzeze sexual ucrainencele, este dată în urmărire internațională: „Îți permit”

Volodimir Zelenski, avertisment pentru cetăţenii Rusiei 

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a vorbit, în discursul său de vineri seară, despre următoarele luni de război, precizând că există șanse de reușită pe front și avertizându-i pe cetățeni că forțele ruse pot lansa atacuri și în perioada sărbătorilor.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Ne pregătim pentru lunile următoare și anul viitor, în general. Sarcinile noastre sunt neschimbate. Este eliberarea pământului nostru. Siguranță pentru oamenii noștri. Restaurarea țării noastre după loviturile rusești. Acestea sunt elementele victoriei ucrainene, de care ne apropiem pas cu pas”, a spus Zelenski. ”Am auzit astăzi rapoartele comandanților la ședința Statului Major. Vedem perspective pe front. Ne pregătim pentru diferite variante de acțiuni ale statului terorist, îi vedem intențiile.

Și vom răspunde ”, a dat asigurări liderul de la Kiev.

Citește și: O bătrână de 66 de ani, din Rusia, a înjunghiat-o de mai multe ori pe soția nepotului ei, a dezmembrat-o și a dat o parte din corp câinilor

Totodată, Zelenski a anunțat pregătiri pentru intensificarea diplomației ucrainene în mai multe direcţii și le-a mulțumit celor care intervin pentru refacerea rețelelor energetice, afectate de atacurile rusești.

”Și vă rog să vă amintiți cine luptă împotriva noastră. Odată cu apropierea sezonului de sărbători, teroriştii ruşi pot deveni din nou activi. Ei disprețuiesc valorile creștine și orice valoare în general. Prin urmare, vă rugăm să luați în considerare semnalele de raid aerian, să vă ajutați reciproc și să aveți întotdeauna grijă unul de celălalt. (…) Cetăţenii Rusiei trebuie să înţeleagă clar că teroarea nu rămâne niciodată fără răspuns”, a mai spus Volodimir Zelenski.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.