LIVE UPDATE Ziua 368 de război în Ucraina: Luptele pentru Bahmut continuă. Zelenski anunță că sancțiunile împotriva Rusiei vor continua

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 26 feb 2023, 17:04

Alexander Lukașenko, președintele Belarusului, a afirmat că este puțin probabil ca Ucraina să atace Transnistria

Sursa: Facebook

În a 368-a zi de război, Uniunea Europeană a promis să sporească sancțiunile împotriva Rusiei, „până când Ucraina va fi eliberată”. Un oficial ucrainean susține că, în sudul țării, va avea loc contraofensiva de primăvară.

UPDATE ORA 14:00. Rusia susține că NATO este implicată în război

Încă de când a început conflictul din Ucraina, NATO a oferit ajutor militar Ucrainei în valoare de miliarde de dolari. Vladimir Putin susține că, din această cauză, NATO este implicată în război și se vede nevoit să reacționeze.

UPDATE ORA 12:00. Rușii au lovit mai multe orașe în apropiere de Nikolaev

Armata rusă a lovit orașele Kutsurub și Ochakiv, situate în apropiere de regiunea Nikolaev. În utlimele 24 de ore, cele două orașe au fost lovite de cinci ori, conform lui Vitaly Kim, guvernatorul regiunii.

Armata rusă a ucis trei oameni și a rănit alți patru, după ce a lansat noi atacuri asupra regiunii Donețk.

UPDATE ORA 10:30. Vladimir Putin readuce în discuție armamentul nuclear

În această dimineață, 26 februarie, Vladimir Putin a declarat că trebuie să fie luate în considerare capacitățile nucleare ale NATO, din moment ce alianța vrea ca Moscova să fie înfrântă.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„În condițiile de astăzi, când toate marile țări din NATO și-au declarat ca principal obiectiv principal să ne provoace o înfrângere strategică, astfel încât poporul nostru să sufere, așa cum spun ei, cum putem ignora capacitățile lor nucleare în aceste condiții?", a precizat liderul de la Kremlin.

UPDTAE ORA 09:00. Președintele Belarusului nu crede că Ucraina va ataca Transnistria

Alexander Lukașenko, președintele Belarusului, a afirmat că este puțin probabil ca Ucraina să atace Transnistria, așa cum a declarat Rusia, deoarece tot ea ar fi dezavantajată.

„Occidentului i-ar plăcea să rezolve dintr-o lovitură problema cu Rusia şi să închidă această gaură gri, aşa cum se spune, şi să unească Moldova, să o împingă în România sau să o facă pro-occidentală.

Este scopul lor. Ucrainenii nu au nevoie. Nu cred că ucrainenii vor înnebuni şi vor deschide un al doilea front”, a precizat acesta.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.