LIVE UPDATE Ziua 414 de război în Ucraina: Bărbatul care a dezvăluit documentele secrete ale Pentagonului a fost identificat

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 13 apr 2023, 11:49

Rusia are câteva teritorii pe care le controlează în totalitate

Sursa: Facebook

În a 414-a zi de război, Ucraina se gândește, conform unui interviu acordat de premierul ucrainean cotidianului The Hill, să amâne contraofensiva câteva săptămâni, până spre începerea verii.

UPDATE ORA 11:45. Mercenarii Wagner vor comite, în continuare, execuții brutale

O grupare, care vorbește în numele mercenarilor Wagner, a anunțat, la scurt timp după ce un mercenar este filmat în timp ce decapitează de viu un soldat ucrainean, că astfel de execuții brutale nu se vor opri aici.

„Canalul susține că a fi acuzat de brutalitate în timpul unui război este ca și cum ai primi o amendă pentru viteză în timpul unei curse de mașini- un argument care a mai fost folosit ca scuză și la alte două execuții comise de

grupul Wagner în trecut”, a precizat Institutul pentru Studiul Războiului.

UPDATE ORA 11:00. Finlanda nu va trimite avioane Ucrainei

Finlanda a anunțat că nu va lua în calcul să trimită avioane de vânătoare F/A-18 Hornet pe frontul din Ucraina, potrivit Finnish Yle. Potrivit ministrului Apărării finlandez, avioanele vor fi folosite de Finlanda în perioada următoare, până în momentul în care vor expira cei 30 de ani care reprezintă durata operațională a aerobavelor.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

UPDATE ORA 09:30. Bărbatul care a dezvăluit documentele secrete ale Pentagonului a fost identificat

S-a aflat identitatea persoanei care a dezvăluit documentele secrete ale Pentagonului.

Conform The Washington Post, este vorba de un tânăr rasist, care avea o pasiune puternică pentru arme și care lucra într-o bază militară.

Acesta a publicat sute de documente clasificate despre războiul din Ucraina, dar și despre relațiile pe care Statele Unite ale Americii le au cu aliații săi.

UPDATE ORA 08:00. Rusia controlează cu atenție teritoriile ocupate

Rusia are câteva teritorii pe care le controlează în totalitate, iar civilii care au mai rămas în viață în acea regiune trebuie să se supună regulilor invadatorilor.

Rușii au crescut numărul de baraje rutiere și de patrule efectuate în teritoriile ocupate din Donețk și verifică populația locală în mod frecvent.

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.