LIVE UPDATE Ziua 420 de război în Ucraina: Peste 7.000 de soldați ucraineni au fost dați dispăruți. Liderii de la Kiev și de la Kremlin au fost pe frontul din Ucraina

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 19 apr 2023, 16:02

Liderul separatiștilor din Donețk și președintele Belarusului s-au întâlnit, la Minsk

Sursa: Facebook

În a 420-a zi de război, Vladimir Putin s-a întâlnit, în două regiuni anexate ilegal de Rusia, cu mai mulți comandanți ruși. Volodimir Zelenski a făcut și el o vizită surpriză pe câmpul de luptă, în orașul Avdiivka.

UPDATE ORA 14:30. Un fost mercenar Wagner a recunoscut crimele pe care le-a făcut

Un fost mercenar Wagner a recunoscut, în cadrul unui interviu acordat pentru The Guardian, că zeci de prizonieri de război ucraineni au fost torturați și uciși de el. Mai mult decât atât, acesta a declarat că nu regretă nimic din faptele comise și că nici nu știe cum a reușit să scape viu din Ucraina.

UPDATE ORA 12:30. Ucraina ar putea primi mai mult ajutor din partea Coreei de Sud

Coreea de Sud ar putea trimite mai mult ajutor în Ucraine, pe lângă cel umanitar și economic de până acum. Condiția este ca Ucraina să fie supusă unui atac civil pe scară largă, potrivit președintelui.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

UPDATE ORA 10:30. Rusia a atacat Odesa

În decursul nopții, armata rusă a atacat Odesa. În urma bombardamentelor, un incendiu a avut loc la o instalație de infrastructură, conform șefului comandamentului militar el regiunii. Până în acest moment, nicio victimă nu a fost raportată, iar pompierii au fost prezenți la fața locului.

UPDATE ORA 08:30. Președintele Belarusului s-a întâlnit cu liderul separatiștilor din Donețk

Liderul separatiștilor din Donețk și președintele Belarusului s-au întâlnit, la Minsk, conform presei de stat din Belarus. Ministrul de Externe ucrainean a condamnat întâlnirea celor doi, spunând că este „o încercare de a legitima acest reprezentant al administrației ruse de ocupație din Donețk”.

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.