LIVE UPDATE Ziua 462 de război în Ucraina: Rusia evită să vorbească despre atacul asupra Moscovei

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 31 mai 2023, 14:33

Patru persoane au fost rănite și mai multe pagube materiale au fost înregistrate

Sursa: Profimedia

În a 462-a zi de război, regiunea Lugansk a fost, din nou, atacată. În urma atacului, 16 persoane au fost rănite și patru au murit, conform centrului de coordonare locală instalat de Rusia.

UPDATE ORA 14:30. Rusia evită să vorbească despre atacul asupra Moscovei

Rusia a anunțat că apărarea antiaeriană de care Moscova dispune funcționează foarte bine, la doar o zi după de a susținut că Ucraina a lansat cel mai mare atac asupra Capitalei sale. Cu toate acestea, Kremlinul susține că apărarea antiaeriană mai trebuie îmbunătățită, motiv pentru care, aceasta trebuie să fie îmbunătățită.

UPDATE ORA 13:00. Vladimir Putin și Evgheni Prigojin sunt monitorizați permanent

Vladimir Putin și Evgheni Prigojin, potrivit Serviciilor de Informații militare din Ucraina, sunt monitorizați permanent, dat, chiar și așa, prioritară nu este uciderea președintelui rus.

Locațiile celor doi sunt atent monitorizate, în timp real, deși sunt ținute ascunse, pentru securitatea acestora. „Putin este păzit, este o persoană bine păzită. Prigojin este mai puțin protejat prin comparație și se comportă poate cel mai liber din rândul elitei ruse.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Toate aceste informații sunt cunoscute de noi și de partenerii noștri și sunt adesea monitorizate în timp real”.

UPDATE ORA 11:30. Rusia a început să piardă inițiativa, în Ucraina

Conform Serviciilor Secrete din Marea Britanie, Rusia a început să piardă inițiativa și reacționează din ce în ce mai mult la atacurile venite din partea Ucrainei. Mai mult decât atât, Ministerul Apărării din Marea Britanie a anunțat că Rusia nu a avut succes foarte mare în atingerea obiectivelor pe care și le-a propus.

UPDATE ORA 10:00. O rafinărie de petrol din Rusia a luat foc

Veniamin Kondratiev, guvernatorul regiunii Krasnodar, Rusia, a anunțat că o rafinărie de petrol din zonă a luat foc, în urma unui posibil atac cu drone, potrivit CNN. Incendiul a izbucnit la rafinăria Afipsky, Seversky și nicio victimă nu a fost raportată până acum.

UPDATE ORA 08:30. Un oraș din Belgorod ar fi fost, din nou, atacat

Conform autorităților ruse din regiunea Belgorod, pentru a treia oară într-o săptămână, un oraș aflat la mică distanță de granița cu Ucraina a fost atacat. Patru persoane au fost rănite și mai multe pagube materiale au fost înregistrate.

Mai mult decât atât, potrivit aceleiași surse, două persoane au ajuns la spital, având nevoie de îngrijiri medicale și o alta a murit, în timp ce Reuters susține că nu a reușit să verifice informațiile.