Livia are o relație cu un celebru cântăreț român. Aceștia ar fi început relația când Cătălin Bordea era în America de Sud

Author: Diana Ghita
Actualizat: 07 sep 2023, 23:57

Fosta soție a lui Cătălin Bordea s-a afișat lângă un alt bărbat

Sursa: Instagram

Livia Eftimie, fosta soție a lui Cătălin Bordea, a fost surprinsă alături de un artist cunoscut. Cei doi păreau să fie foarte apropiați.

Cătălin Bordea și Livia au divorțat în urmă cu aproximativ două luni.

Citește și: Cătălin Bordea iubește din nou! Cine este femeia care i-a readus zâmbetul pe buze comediantului? ,,Este o femeie minunată''

Cine este cântărețul alături de care s-a afișat Livia

Recent, fosta parteneră a lui Cătălin Bordea a fost văzută în compania cântărețului Spike.

Cei doi au fost surprinși de către Cancan.ro în timp ce își arătau gesturi tandre unul celuilalt. Ba mai mult, aceștia s-au și sărutat în mașina artistului. 

Conform Cancan.ro, relația dintre Livia și Spike s-ar fi înfiripat în perioada în care fostul soț al femeii se afla în America de Sud, la filmările unui reality show cunoscut. 

Livia și Paul Mărăcine sunt cunoștințe vechi, având momente în care au fost tentați să confunde prietenia cu dragostea.

De asemenea, aspectul financiar este, și el, semnificativ, deoarece atât Livia, cât și Spike, încasează venituri considerabile din activitățile pe care le desfășoară.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: La scurt timp după divorț, Cătălin Bordea și-a găsit o nouă „dragoste”. Acesta a vrut să le arate și fanilor săi ce îl face fericit acum

Afacerile Liviei și ale lui Spike

Paul activează în două domenii distincte: imobiliare și producție artistică. Ca partener într-o companie care se ocupă cu închirierea și subînchirierea de proprietăți imobiliare, a contribuit la o cifră de afaceri care a depășit 275.000 de lei în anul anterior. De asemenea, profitul net a atins suma de 166.341 de lei.

În plus, Spike este implicat într-o altă afacere, în domeniul post-producției cinematografice, video și programelor de televiziune.

Compania a înregistrat un profit de 300.752 de lei în ultimul an, cu o cifră de afaceri de 429.518 lei.

Livia, fosta soție a comediantului Cătălin Bordea, gestionează, și ea, o companie proprie de producții video și cinematografice, înregistrând un profit net de 96.569 de lei, potrivit Fanatik.ro.

Citește și: „Niciun motiv clasic nu a dus la această separare” Ce a declarat Cătălin Bordea după ce a semnat actele de divorț