Livia Eftimie, în lacrimi: „Sperăm că va trece”. Ce se întâmplă cu fosta soție a lui Cătălin Bordea în aceste momente

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 18 oct 2024, 20:36

Livia Eftimie s-a fotografiat în lacrimi.

Sursa: Instagram: Livia Eftimie

Recent, Livia Eftimie a stârnit îngrijorarea fanilor săi după ce a postat o fotografie emoționantă pe Instagram, în care apare în lacrimi.

 

Mesajul postat de fosta soție a lui Cătălin Bordea, lung și profund, sugerează că trece printr-o perioadă dificilă, plină de anxietate și incertitudine.

Citește și: Nașa foștilor soți Bordea, răspuns dur pentru soții Bucălae, după ce au criticat-o pe Livia Eftimie: „Nu vă știu pe vreunul să fi mers cu ei acasă. Să știți cu adevărat viața din spatele cortinei”

Motivul pentru care Livia Eftimie avea lacrimi în ochi

Fosta soție a lui Cătălin Bordea a ales să își împărtășească trăirile prin intermediul rețelelor sociale, citind romanul „Oameni anxioși” de Fredrik Backman. Se pare că paginile cărții au rezonat puternic cu ea, inspirând-o să reflecteze asupra propriei sale lupte cu anxietatea.

Citește și: Primele declarații ale lui Cătălin Bordea despre noua sa iubită la un an după divorțul de fosta soție: „E o femeie extraordinară. Are planuri mari”

În mesajul său, Livia Eftimie a scris: „Unul dintre cele mai umane lucruri despre anxietate este că încercăm să vindecăm haosul cu haos. Cineva care a ajuns într-o situație catastrofală este puțin probabil să se retragă singur din ea, suntem mai degrabă înclinați să înaintăm și mai mult. Ne-am creat vieți în care putem vedea pe cineva cum se prăbușește, dar totuși să sperăm că va trece.”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Tot ce trebuie să știe femeile despre ajutorul social! Cât este cuantumul ajutorului pentru familia cu copii

În postarea sa, Livia reflectează asupra dificultății de a recunoaște o stare de anxietate și a impactului pe care aceasta îl poate avea asupra vieții de zi cu zi.

Ea subliniază faptul că mulți oameni se confruntă cu asemenea sentimente, dar adesea nu sunt conștienți de ele sau nu le recunosc.

Livia Eftimie reamintește importanța deschiderii și a comunicării în fața provocărilor emoționale

Pe lângă confesiunile sale, Livia a postat și alte fragmente din carte care reflectă starea sa emoțională.

Citește și: Nu o să-ți vină să crezi! Ce relație au Livia Eftimie și Olga Barcari, presupusa iubită a lui Cătălin Bordea: „O cunosc de vreo 13 ani”

În mesajul său, Livia descrie cum, în încercarea de a face față acestor provocări, mulți ajung să se simtă și mai copleșiți. Chiar și atunci când nu există o problemă fizică, presiunea emoțională poate deveni copleșitoare, provocând un sentiment de neliniște profundă.

„Dar cred că oamenii trec pe stradă zilnic și fiecare se simte ca mine și ca tine. Mulți dintre ei nici nu știu ce au.

Bărbații și femei trăiesc cu lunile crezând că au dificultăți în a respira și merg de la un doctor la altul crezând că au o problemă la plămâni. Totul pentru că este al naibii de greu de acceptat că există cineva care e... rănit. Este o durere în sufletele noastre, invizibilă, care ne curge prin sânge, o presiune în pieptul nostru ce nu poate fi descrisă. Creierele noastre ne mint, ne spun că suntem pe cale să murim. Dar nu e nimic greșit cu plămânii noștri, Zara. Nu suntem pe cale să murim, nici eu, nici tu”,  a mai scris Livia Eftimie, în secțiunea Instastory.