Livia și Spike s-ar fi mutat împreună! Cum a reacționat Cătălin Bordea la aflarea veștii: „Mai tare m-ar interesa”

Author: Laura Macovei
Actualizat: 23 oct 2023, 15:00

Livia și Spike s-au mutat împreună! Cum a reacționat Cătălin Bordea la aflarea veștii: „Mai tare m-ar interesa”

Sursa: colaj

Despărțirea care a șocat showbiz-ul românesc a fost cea dintre Cătălin Bordea și Livia, care acum este împreună cu Spike, fost prieten și cavaler de onoare a lui Cătălin Bordea.

Cătălin Bordea a avut parte de șocul vieții lui când a văzut imaginile cu fostul său prieten și fosta soție sărutându-se, în urmă cu ceva timp. Să vezi și să nu crezi, însă Livia și Spike formează de mult un cuplu.

Dacă la început a fost deranjat de gestul fostei soții și a prietenului său, acum, juratul iUmor nu mai pare să acorde importanță cuplului. 

Cum a reacționat Bordea când a aflat că Livia s-a mutat împreună cu Spike

Juratul de la iUmor a declarat că mai tare l-ar interesa orice altceva în acest moment, decât faptul că Livia s-ar fi mutat cu Spike

Timp de 11 ani, Bordea și Livia au format cuplul perfect, însă povestea lor de dragoste s-a terminat în urmă cu ceva timp. Acum,

Cătălin Bordea nu mai pare deloc interesat de relația fostei sale soții, Livia.

Citește și: Livia are o relație cu un celebru cântăreț român. Aceștia ar fi început relația când Cătălin Bordea era în America de Sud

„Mai tare m-ar interesa dacă se muta Sofia Vicoveanca cu Uzzi”, a declarat acesta, ironic, pentru CANCAN.RO.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Mă refac și lucrez foarte tare la a redobândi încrederea în anumiți oameni. Sunt sigur că voi reuși. Că sunt și oameni buni printre noi. În rest am spectacole, filmări, fac sport și am pe masă vin alb,” a mai spus acesta, cu referire la faptul că prietenul său l-a trădat.

Cătălin Bordea iubește din nou?

Până să divorțeze, juratul iUmor făcea tot posibilul pentru a se împăca cu Livia, însă destinul le-a pregătit altceva, astfel că fiecare a luat-o pe drumuri separate.

Citește și: La scurt timp după divorț, Cătălin Bordea și-a găsit o nouă „dragoste”. Acesta a vrut să le arate și fanilor săi ce îl face fericit acum

La scurt timp după divorțul de Livia, Cătălin Bordea s-a afișat, în oraș, alături de o altă femeie. Fanii au rămas șocați când au observat asemănarea izbitoare dintre aceasta și fosta soție.

Potrivit cancan.ro, bărbatul a dat de înțeles faptul că în viața sa există acum o altă femeie care îl face extrem de fericit. 

„Este o femeie minunată. Momentan, prefer să nu fac alte declarații” , a declarat Cătălin Bordea cu privire la femeia alături de care a fost surprins.