Livian a dat cărţile pe faţă: „Este oficial! Eu cu Ligi suntem într-o relație!”

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 19 iul 2022, 03:30
Livian de la Puterea Dragostei a făcut anunțul pe care mulți fani îl așteptau.

Livian este din nou proaspăt burlac, zilele trecute anunțând despărțirea șocantă de focoasa brunetă, Florentina.După separare, fanii emisiunii ,,Puterea Dragostei” au vorbit despre o posibilă relație între Livian și Ligi, mai ales că blonda apare de multe ori în apropierea câștigătorului sezonului 2.

În emisiunea ,,Puterea Dragostei”, cei doi comunicau și păreau că se înțeleg de minune, în special în ultima perioadă, după ce Livian s-a despărțit și de Florentina. Astfel, tânărul a decis să rupă tăcerea si să pună punct speculațiilor! 

Adevărul despre relația lui Livian cu Ligi

Până în prezent, Ligi a fost cea care a infirmat orice zvon în ceea ce-l privește pe Livian, declarând că între ei este doar o prietenie și că sunt angrenați într-un proiect comun.

Dar, de data aceasta și Livian a fost deranjat de aceste zvonuri și a dorit să spună că acestea sunt false.  

„Este oficial! Am un anunț foarte important! Eu cu Ligi suntem într-o relație…. Suntem într-o relație cu muzica. Sperăm să vă placă!”,  le-a spus Livian fanilor lui și ai lui Ligi.

Lui Livian nu i-au picat bine aceste zvonuri și a dorit să lămurească această situație pentru a nu se mai interpreta greșit în viitor.

”Eu cu Ligi am o relație foarte bună de prietenie, pe care am păstrat-o din competiție. Urmează să scoatem ceva frumos împreună”, a spus Livian.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Florentina, concurentă la Puterea Dragostei? Fosta iubită a lui Livian a făcut dezvăluirea

Toate zvonurile au plecat după ce Ligi și Livian au fost văzuți de  mai  multe ori împreună. Dar cei doi au infirmat totul și au mărturisit că au un proiect muzical împreună. Dar cea care a fost criticată de fanii Puterea Dragostei a fost Ligi, deoarece se știa că ea este prietenă cu Bianca.

De altfel Ligi a făcut chiar un live la momentul acela, revoltată de modul în care este atacată.

”O colaborare nu înseamnă că am ceva cu omul ăla. Nu este nimic între mine și Livian. Hate-ul vostru nu o să mă oprească din ceea ce îmi doresc. Dintr-o simplă colaborare, ați făcut un adevărat circ. Nu înțeleg de ce spuneți că mi-am bătut joc de Bianca. Ce am făcut? Mi-am făcut curaj să cânt. Eu cu Bianca nu am nicio problemă. Între mine și Livian nu există nimic intim și nici nu va exista” ,  a spus Ligi, fosta concurentă de la Puterea Dragostei.