Livian a dezvăluit când va deveni tată: „Poate apare...” Vestea pe care o așteptau toți fanii lui

Autor: Amalia Georgescu
Livian, fost concurent la Puterea Dragostei
Sursa: Instagram

Livian, fostul concurent de la Puterea Dragostei, a făcut un anunț neașteptat pe contul personal de instagram. Se pregătește să devină tată?

Livian a reușit să își construiască o comunitate solidă în mediul online, astfel că în urma participării la Puterea Dragostei, acesta a devenit cunoscut, iar acum este urmărit de 295 de mii de persoane pe instagram, dar și pe Youtube are o mulțime de fani.

Anunțul făcut de Livian. Este pregătit să devină tată?

Prietenii virtuali știu aproape totul despre el, asta pentru că Livian nu se ferește să facă dezvăluiri din viața sa personală.

După ce a avut o relație cu Bianca Comănici și după ce a trăit, vreme de mai multe luni, o poveste de dragoste alături de Florentina, Livian a făcut acum un anunț neașteptat. Fostul concurent de la Puterea Dragostei a vorbit despre posibilitatea de a deveni tată în perioada imediat următoare.

Deși în prezent este singur, Livian pare că are planuri serioase de viitor, asta dacă ar fi să luăm în calcul răspunul pe care l-a dat pe instagram atunci când a fost întrebat dacă o să apară Livian junior.

Fostul concurent de la Puterea Dragostei le-a dezvăluit prietenilor virtuali că în câțiva ani și-a propus să devină tată pentru prima oară și a dat de înțeles că își dorește o fetiță.

„Poate apare Livianița. Lăsând gluma la o parte...în câțiva ani.”, a fost răspunsul pe care Livian l-a oferit pe instagram. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Livian și Bianca, din nou împreună? Mesaj bombă: "Împacă-te cu mine"

Când prietenii săi de pe instagram credeau că în sfârșit și-a pus ordine în viață și că are o relație fericită cu Florentina, Livian a dezvăluit că a pus capăt poveștii de iubire, fără a dezvălui care sunt motivele despărțirii. Prietenii virtuali sperau ca după separarea de Florentina, Livian să se întoarcă în brațele Biancăi Comănici, însă până în prezent acest lucru nu s-a întâmplat, cu toate că au existat zvonuri potrivit cărora

celor doi ar forma un cuplu în secret.

Citeste si: Livian este în doliu. Fostul concurent de la Puterea Dragostei a făcut anunțul trist: „Cel de la care am învățat...”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.