Livian a dezvăluit totul: "Dacă aș avea o singură dorință..." Totul are legătură cu Bianca

Autor: Bianca Hriscu

Livian a dezvăluit totul. Fostul concurent de la "Puterea Dragostei" a postat un mesaj pe instagram care trădeză sentimentele pe care le are pentru Bianca.

Livian a dezvăluit totul.  Deși a încercat mai tot timpul să pară dur și să nu cedeze în fața Biancăi, fostul concurent de la "Puterea Dragostei" mai are momente în care dezvăluie ce se petrece cu adevărat în sufletul său. Ce a scris pe instagram?

Citeste si: Livian a spus totul despre relația cu Bianca înainte de a se întoarce la Cluj: "Noi doi suntem..."

Livian a dezvăluit totul: "Dacă aș avea o singură dorință..." Totul are legătură cu Bianca

Relația lor i-a ținut cu sufletul la gură pe fanii emisiunii "Puterea Dragostei", având în vedere că au trecut de multe ori de la o extremă la alta, de la momentele frumoase, la certuri aprinse. Nici în prezent, după Marea Finală a sezonului cu numărul doi "Puterea Dragostei", între Livian și Bianca lucrurile nu s-au clarificat.

Cei doi încă nu s-au împăcat, însă au petrecut mai multe zile în București, în apartamentul Biancăi. Întors la Cluj, Livian a postat pe contul său de instagram un mesaj în care pare că face referire la Bianca.

"Dacă aș avea o singură dorință, ai rămâne aici pentru totdeauna.", este fotografia pe care Livian a postat-o pe instagram.

Citeste si: Livian, deranjat de vestimentația provocatoare a Biancăi. Cum s-a îmbrăcat fosta concurentă de la "Puterea Dragostei"?

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Livian a făcut anunțul cu ochii în lacrimi: "Nu îmi găsesc cuvintele..." Ce se întâmplă între el și Bianca?

Livian a făcut anunțul cu ochii în lacrimi. Fostul concurent de la" Puterea Dragostei" s-a filmat după ce a plecat din apartamentul Biancăi. Ce a dezvăluit?

Livian a făcut anunțul cu ochii în lacrimi. După mai multe zile petrecute în compania Biancăi, Livian s-a întors la Cluj, iar momentul despărțirii pare că l-a afectat destul de mult pe fostul concurent de la" Puterea Dragostei".

Livian și Bianca s-au comportat, pentru câteva zile, ca un cuplu. Au locuit împreună și și-au împărțit treburile casnice, iar din vlogurile postate pe internet se vede clar că cei doi s-au înțeles foarte bine. Deși au trăit momente frumoase împreună, Livian și Bianca încă nu s-au împăcat, iar relația lor este pusă din nou sub semnul întrebării. După ce și-a luat la revedere de la Bianca, Livian s-a urcat în mașină și cu ochii în lacrimi le-a mărturisit prietenilor virtuali că este confuz și că nu își poate găsi cuvintele pentru a trage

o concluzie în ceea ce privește relația cu Bianca.

"Acum ne-am urcat în mașină, am pus bagajul și o întindem spre Cluj. Dacă ar fi să vă povestesc așa despre drumul ăsta, cum a fost șederea asta din toate punctele de vedere aș...nu știu să vă zic așa. Nu știu, nu îmi găsesc cuvintele, dar sigur zilele viitoare o să știu ce să vă zic.", a spus Livian.

Citește continuarea aici. 

Puteți urmări edițiile emisiunii Puterea dragostei și  online, pe Kanal D live și puteți consulta programul Kanal D  aici.

 

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, primele declarații despre întoarcerea în sezonul 3! A fost dat de gol de tatăl său, Nelson Mondialu

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.