Livian a dezvăluit totul cu ochii în lacrimi: „Probabil vă întrebați ce e cu mine. Mă rupe...” Totul are legătură cu o persoană importantă din viața lui!

Autor: Amalia Georgescu
Livian, fost concurent la Puterea Dragostei
Sursa: Instagram

Livian, fostul concurent de la Puterea Dragostei, a fost surprins cu ochii în lacrimi. Ce le-a împărtășit prietenilor de pe instagram și de ce s-a emoționat?

Cu toate că afișează imaginea unui bărbat puternic, nu este pentru prima oară când Livian de la Puterea Dragostei este surprins având lacrimi în ochi. De această dată nu și-a mai ascuns emoțiile și a dezvăluit adevăratul motiv pentru care nu s-a putut stăpâni și a izbuncnit în lacrimi.

Livian, fostul concurent de la Puterea Dragostei, în lacrimi. A spus tot ce are pe suflet!

Livian este o persoană sensibilă și a arătat de multe ori acest lucru, inclusiv în perioada în care era concurent în casa Puterea Dragostei. Atunci când vine vorba despre persoanele cu adevărat importante pentru el, Livian nu își mai poate ascunde trăirile, se emoționează și nu se ferește să își arate lacrimile.

În ultima perioadă, fostul concurent de la Puterea Dragostei nu a mai dezvăluit detalii despre viața sa personală, preferând să fie ceva mai discret după despărțirea de fosta iubită, Florentina. Acum, se pare că Livian le pregătește o surpriză celor care îl

urmăreasc în mediul online, acesta anunțând că urmează să lanseze o nouă melodie, cu un mesaj puternic și emoționant. 

„Probabil vă întrebați ce e cu mine, dar atât vă zic. Piesa asta pe care o scriu acum e rupere. Mă sparge, deci mă sparge. Acum am stat, am scris două strofe și uite...(n.r a început să plângă). Mă rupe. E pentru o persoană importantă rău din viața mea.

Așteptați că o să iasă.”, le-a povestit Livian, fostul concurent de la Puterea Dragostei, prietenilor de pe instagram.  

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Livian și Bianca, din nou împreună? Mesaj bombă: "Împacă-te cu mine"

În timp ce scria versurile pentru noua piesă pe care urmează să o lanseze, Livian a început să plângă și le-a mărturisit urmăritorilor de pe instagram că melodia face referire la o persoană foarte importantă din viața lui și că versurile îl emoționează atât de tare, încât nu își poate stăpâni lacrimile.

Având în vedere că Livian a avut o relație specială cu Bianca Comănici, mulți s-au gândit că nouă piesă ar putea fi despre ea, însă rămâne de văzut dacă pentru ea a plâns fostul concurent de la Puterea Dragostei. 

Citeste si: Ligi și Livian au scos o piesă împreună! Declarație incredibilă de dragoste: "Cum mă sărutai sub fulgii de zăpadă"

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.