Livian a făcut anunțul în urmă cu puțin timp: "Trag să fim o familie așa cum îmi e viziunea..."

Autor: Amalia Georgescu
Livian, câștigătorul sezonului 2 al emisiunii Puterea Dragostei
Sursa: Instagram

După ce a fost criticat în mediul online, Livian a făcut un anunț important pe instagram. Ce le-a transmis susținătorilor?

Evenimentele din ultimele zile au stârnit nemulțumirea foarte multor persoane care credeau în povestea de iubire dintre Livian și Bianca. Mulți l-au văzut pe el vinovat, astfel că nu au ezitat să îl critice. Cum a reacționat Livian acum?

Livian, anunț important pe instagram: "Trag să fim o familie așa cum îmi e viziunea..." 

S-a vorbit mult în ultima perioadă despre relația dintre Livian și Bianca, iar când susținătorii lor credeau că se vor împăca, fosta concurentă de la Puterea Dragostei a anunțat că s-au separat definitiv.

Citeste si: Bianca NU mai rezistă după despărțirea de Livian: "M-am întors acasă"! Unde a plecat câștigătoarea Puterea Dragostei?

De când a ieșit din emisiunea Puterea Dragostei și până în prezent, pe rețelele de socializare au apărut tot felul de informații referitoare la relațiile pe care Livian le-ar fi avut cu diferite femei. Evident, susținătorii cuplului Livian și Bianca nu au fost foarte încântați să afle toate aceste lucruri, motiv pentru care fostul concurent de la Puterea Dragostei a fost pus la zid de nenumărate ori.

Acesta este motivul pentru care, acum, Livian a dezvăluit că se simte părăsit de cei care, cândva, îl susțineau și credeau în el.

"Știți cine sunt eu? Lupul alungat de propria haită, dar vă jur că tot nu vă las. Trag să fim o familie așa cum îmi e viziunea. Voi nu mă vreți, eu vă vreau.", a scris Livian pe contul personal de instagram.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Deși a fost crticat, Livian nu vrea să își dezamăgească prietenii virtuali și le-a promis acestora că va lupta pentru a le recâștiga încrederea.

Citeste si: Dupa despartirea de Livian, Bianca a spus ce va face acum ca este SINGURA: ''Niciodata n-o sa ma...''

După ce a dezvăluit că nu mai există, în momentul de față, șanse ca ea și Livian să mai formeze un cuplu, Bianca le-a cerut celor care o urmăresc pe rețelele de socializare să nu îl denigreze pe acesta și să nu îl judece, însă acest lucru nu s-a întâmplat, iar în ultima perioadă, Livian a fost ținta criticilor.

Încă de când cei doi se aflau în emisiune, Livian era acuzat că se folosește de Bianca pentru a câștiga Marea Finală Puterea Dragostei, sezonul 2, dându-i acesteia speranțe false.

Citeste si: Livian a trăit momente emoționante de ziua lui de naștere! Câștigătorul sezonului doi Puterea Dragostei, cu lacrimi în ochi: ”M-a luat un sentiment ciudat”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.