Livian a spus totul despre legătura cu Ella: "Între mine și Ella a existat un foculeț și s-a legat..." Se schimbă tot ce știam până acum! Bianca are dreptate?

Autor: B.H.
Actualizat: 19 mai 2020, 19:00

Pentru că s-a discutat foarte mult despre o posibilă relație între Ella și Livian, acum, concurentul de la "Puterea Dragostei" a hotărât să dea cărțile pe față. Care este adevărul?

Este sau nu întemeiată gelozia Biancăi? Au ieșit la iveală noi informații despre apropierea dintre Livian și Ella, concurentul fiind cel care a spus tot adevărul în legătură cu acest subiect.

Citeste si: Durere si lacrimi! Andra Volos a facut anuntul sfasietor in urma cu putin timp: ''Am aflat cu durere in suflet...''

Livian a spus totul despre legătura cu Ella: "Între mine și Ella a existat un foculeț și s-a legat..." Se schimbă tot ce știam până acum! Bianca are dreptate?

Atât Livian, cât și Ella au susținut că pe ei îi leagă doar o simplă prietenie, însă Bianca simte că la mijloc este vorba despre sentimente mult mai puternice.

După ce s-a insistat foarte mult pe acest subiect, Andreea Mantea a vrut să lămurească situația, astfel că l-a întrebat direct pe Livian ce simte pentru Ella.

Citeste si: Philip a facut anuntul, spre bucuria fanilor! Care este primul lucru pe care il face la intoarcerea in tara!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Între mine și Ella a existat, la început, un foculeț, o plăcere. Eu am simțit-o din partea amândurora, dar cum am început prin acele săgeți, Ella a povestit din altă parte ce a auzit, alea au pus benzină pe foc. Ne-am îndepărtat, am mai avut certurile noastre, tachinările noastre, i-am adus cozonaci, am mai vorbit și s-a legat o relație de prietenie. Atât. Se vedea dacă o doream.

Am dorit pe altcineva mai mult, pe Andreea Pirui. Între mine și Ella a fost un fel de atracție.", a spus Livian. 

Bianca a fost vizibil deranjată de mărturisirile lui Livian, iar acest lucru a putut fi observat cu ușurință pe chipul ei.

Citeste si: Imagini fabuloase cu Dani Mocanu! S-a apucat de grătar și s-a ”torpilat” monumental

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.