Livian a spus totul despre relația cu Bianca înainte de a se întoarce la Cluj: "Noi doi suntem..."

Autor: Bianca Hriscu

Livian a spus totul despre relația cu Bianca înainte de a se întoarce la Cluj. Ce dezvăluire a făcut fostul concurent de la "Puterea Dragostei"?

Livian a spus totul despre relația cu Bianca înainte de a se întoarce la Cluj.  Cei doi s-au filmat în ipostaze tandre, iar Livian a ținut să clarifice lucrurile, astfel încât prietenii virtuali să nu fie induși în eroare.

Citeste si: Cum a reacționat mama Biancăi atunci când l-a întâlnit pe Livian? Totul a fost filmat

Livian a spus totul despre relația cu Bianca înainte de a se întoarce la Cluj: "Noi doi suntem..."

Deși au locuit mai multe zile în apartamentul Biancăi din București, au gătit împreună și s-au comportat ca un cuplu, se pare că Livian și Bianca încă nu s-au împăcat, așteptând ca timpul să rezolve neînțelegerile dintre ei. Astfel, Livian s-a întors la Cluj, iar înainte de a pleca, acesta a spus ce se petrece între el și Bianca în prezent.

Cu toate că nu formează în mod oficial un cuplu, Livian nu a mai putut nega sentimentele pe care le are pentru Bianca. Acesta a dat de înțeles într-un vlog că sufletul lui îi aparține Biancăi și că legătura dintre ei este una foarte puternică.

Livian: Noi doi suntem împreună sufletește.

Bianca: Pentru că ne iubim prea mult.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Livian: Fapte, nu vorbe!

Înainte ca Livian să se întoarcă la Cluj, Bianca a vrut să îi arate cât de mult îl iubește, astfel că nu a ezitat să facă gesturi mici prin care să îi dovedească acest lucru.

Citeste si: Adevarul despre sarcina Biancai! Livian a dat-o de gol pe viitoarea mamica: ''Am fost la control..''

Livian, deranjat de vestimentația provocatoare a Biancăi. Cum s-a îmbrăcat fosta concurentă de la "Puterea Dragostei"?

Livian, deranjat de vestimentația provocatoare a Biancăi. Nu s-a putut abține și i-a atras atenția, iar răspunsul ei a venit imediat.

Livian, deranjat de vestimentația provocatoare a Biancăi. Bianca are o siluetă subțire și reușește să și-o pună în valoare prin hainele pe care le îmbracă, astfel că atunci când lasă prea mult la vedere, Livian nu ezită să îi atragă atenția.

Livian a însoțit-o pe Bianca în oraș, iar dacă atunci când au plecat de acasă nu a avut nimic de comentat la adresa ei, ulterior, fostul concurent de la" Puterea Dragostei" a studiat-o mai bine pe Bianca și a sesizat că ținuta ei nu este una tocmai decentă, motiv

pentru care a ținut să îi atragă atenția într-un vlog.

Livian: Bianca, dar nu crezi că sunt prea băgați în fund pantalonii ăia și ți se vede fundul prea tare?

Citește continuarea aici.

Citeste si: Livian se întoarce la Puterea Dragostei sezonul 3 fără Bianca? Răspunsul lui neașteptat