Livian a venit la tv și a spus totul: "Ea este fosta mea iubită..." Ce dezvăluiri a făcut în casa Puterea Dragostei?

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 24 oct 2020, 20:12
Livian, fost concurent la Puterea Dragostei
Sursa: Captură KANAL D

Livian a surprins pe toată lumea atunci când și-a făcut apariția din nou în casa Puterea Dragostei. A răspuns la toate întrebările și a lămurit lucrurile referitor la relația cu Bianca Comănici.

Revenirea lui Livian la Puterea Dragostei a fost o surpriză pentru toată lumea. Acesta a pășit în casă cu zâmbetul pe buze, le-a invitat pe fete la dans, iar după a răspuns întrebărilor pe care le-a primit. Ce a spus despre Bianca Comănici?

Există șanse ca Livian și Bianca să mai formeze un cuplu? 

Livian și Bianca au format un cuplu în casa Puterea Dragostei și deși el este implicat într-o altă relație în momentul de față, prietenii virtuali încă speră să se întoarcă la fosta concurentă

de la Puterea Dragostei.

Invitat în emisiunea Puterea Dragostei, Livian a lămurit lucrurile. Câștigătorul sezonului 2 Puterea Dragostei a dezvăluit că Bianca face parte din trecutul lui și că, dacă va fi posibil, poate în viitor vor avea o relație de prietenie, însă nimic mai mult. 

"Ea este fosta mea iubită (n.r Bianca Comanici), iar eu sunt împreună cu Nicoleta (n.r Florentina). Automat, asocierea asta să rămânem prieteni, poate i-ar da Nicoletei anumite gânduri.

Nu sunt un om absurd și poate, peste ani, cu siguranță o să fie îngropată securea asta. Așa ar fi frumos, să fim prieteni pentru că am avut grijă unul de altul și dacă stăm să ne gândim am fost unul pentru celălalt pe tot parcursul emisiunii. Nu am avut pe nimeni alături."
, a spus Livian.

Citeste si: Livian a făcut anunțul despre Florentina: "În clipa de față am ajuns..."

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cristina Mihaela l-a întrebat pe Livian cum ar reacționa dacă ar vedea-o pe Bianca, fosta lui iubită, într-o relație cu un alt bărbat, iar fostul concurent de la Puterea Dragostei a răspuns, fără să stea prea mult pe gânduri. Livian a  dezvăluit că acest lucru nu l-ar afecta absolut deloc, semn că nu mai are sentimente pentru Bianca Comănici.

"Nu, deloc. Nu m-ar afecta.", a spus Livian.

Prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei, Cristina Mihaela, a remarcat că Livian este schimbat și că are o gândire matură, devenind un bărbat puternic și asumat.

Citeste si: Cum au reactionat fanii Puterea dragostei cand s-a aflat ca Livian s-a intors in Turcia: "Tu nu ai caracter si omenie!"

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.